Изпитани средства за защита на дома от бедствия и негативната енергия (I част)

0
249

Не я подценявайте, защото тя може да ви съсипе

 

негативната енергия
Не я подценявайте, защото тя може да ви съсипе

Съществуват няколко изпитани средства, благодарение на които можете да защитите дома си от бедствия и негативната енергия.

Без съмнение всеки един човек смята, че именно домът му, е най-прекрасното място на света. Неслучайно съществува и поговорката: „Моят дом е моята крепост!“.

В този ред на мисли всеки един човек е готов на всичко, за да защити крепостта си от недоброжелатели и негативната енергия. Факт е, че енергията е навсякъде около нас. Тя присъства не само в клетките на тялото ни, а и в храната, хората, дори и стените на дома ви…

За да съумеете да поддържате в добро състояние хармонията и баланса в живота си, е нужно да осигурите безпрепятствено протичане на енергията около вас. От особена важност е пространството, както и хората около вас, да съответстват с вътрешните ви вибрации.



В нередки случаи в живота за съжаление често се появяват ситуации, в които се срещаме с лоши хора. В случай, че и вие сте попаднали на такива, е нужно да бъдете подготвени, за да можете да защитите успешно дома си. Само по този начин ще успеете да върнете положителната енергия в него.

Енергията е навсякъде около нас

Преди да прибегнете към стъпките в изпълнение на този съвет, е нужно да сте наясно как можете да разпознаете негативната енергия.
Един от сигналите, който може да ви подскаже, че негативната енергия се е настанила удобно в дома ви, са постоянните скандали с близките ви, липсата на топлина и разбиране… проблеми без видима причина, влошаване на съня, необяснима загуба на тегло и какво ли още не в този ред на мисли.

Може би ви се е случвало в момента, в който се приберете у дома да си намерите причина отново да излезете навън, а в същото време домашните ви любимци се държат доста странно.
Истината е, че ако всичко това е налице, то е повече от сигурно, че домът ви се нуждае от спешно пречистване.

Бихте могли да идентифицирате негативната енергия в жилището ви и с помощта на свещ от църквата. Достатъчно е само да я запалите и да наблюдавате цвета на дима, който ще излезе от нея. Ако докато гори свещта отделя черен дим, то това е сигурен знак, че е нужно да предприемете спешно пречистване.

Ако вече сте убедени, че трябва да пречистите дома си от отрицателната енергия, то следва да преминем към следващата стъпка. В нея ще ви разкрием няколко изпитани метода, които работят безотказно. Те ще ви помогнат да защитите дома си от негативни сили и бедствия, пише jenata.blitz.bg.

Кои са тези методи обаче, ще ви разкрием във втората част на този материал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.