Изпитани средства за защита на дома от бедствия и негативната енергия (II част)

0
371

Ще се убедите, че действат безотказно

 

негативната енергия
Ще се убедите, че действат безотказно

След като в първата част на този материал ви запознахме с начините, по които да разпознаете, че негативната енергия се е настанила трайно в дома ви, следва да ви разкрием как да я изгоните от него.

В следващите редове ще ви запознаем с изпитаните методи и средства за защита на дома от негативната енергия и бедите.

Ето ги и тях:

Амулет
Можете да използвате амулет за прочистването на дома ви от тъмните сили. Не е нужно да давате луди пари по врачки и баячки, които да ви го изготвят, защото можете да го направите и собственоръчно. За целта са ви нужни лист хартия, игла, червен вълнен конец, химикал, ножица, парче кожа и любимото ви ароматно масло.



Първо вземете листа хартия и отрежете три квадратчета с размер 5/5 см. С помощта на химикала нарисувайте пентаграм върху всяко едно от квадратчетата. След като се уверите, че мастилото е изсъхнало, намажете пентаграма с ароматното масло. Накрая свържете квадратите с помощта на червения вълнен конец.

От парчето кожа изрежете малка чантичка, в която да поберете хартиените квадратчета. Сложете амулета в нея и я залепете. Поставете амулета на тайно място, до което само вие имате достъп. Ако искате да засилите нивото на защита, си направете още един такъв амулет и го носете постоянно със себе си.

Не подценявайте нито един от тези съвети

Огледало
Вероятно сте чували твърдението, че огледалата са портали към паралелен свят и имат способността да натрупват отрицателна енергия. Това , което не знаете обаче е, че правилното им използване може да ги превърне във ваш мощен защитник и да прогони негативната енергия надалеч.

Нужни са ви две малки кръгли огледала. Съберете ги заедно като огледалната повърхност остане от външната страна. След това ги завържете с кожен колан. Накрая поставете този амулет на стената, но така, че да не се вижда. Няма никакво съмнение, че това мощно средство ще ви помогне да пречистите жилището си.

Метла
Метлата далеч не служи само като „уред“ за почистване. Всяка домакиня може да си направи от нея изключително силен амулет, който да защити дома й от лоши очи и беди.
Купете си нова метла, подпрете я на стената и запалете в близост до нея бяла свещ.

След това вземете зелена нишка в ръката си и изречете следното заклинание:
„Ти си амулетът, който ще избави дома ми от всички проблеми и беди, ще го пази от бедствия и ще го прочисти от негативната енергия“. След това завържете няколко възела на метлата със зеления конец. Накрая поставете метлата пред входната метла, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.