Съобщения на Ангелите до българите за периода 9 – 15 февруари 2015 г. (ВИДЕО)

0
433

Този път няма да правим хороскопи, а ще се доверим на съобщенията на Ангелите, отправени до българите чрез Нели Конуей

Известната в САЩ д-р Дорийн Върчу, която контактува с Ангелите и написа по този повод много книги, е направила карти с Еднорози.

Тези карти имат големината на картите ТАРО, но са по-различни.

С помощта на тези карти във втората част на видеото ще научите какво послание от Ангелите получи Нели Конуей и го разтълкува пред нас българите.

Видеото започва с красиви зелени гледки, които изпълват сетивата с красота и с хармония, а известният френски шансон, който Нели Конуей е подбрала ни зарежда с положителни емоции и малка доза носталгия по миналото.



neli-angeli
Нели Конуей разгада посланието на Ангелите за настоящата седмица

Всеки сам ще прецени по какъв начин максимално добре да използва съветите на Ангелите за настоящата седмица от 9 до 15 февруари на 2015 г., защото всеки сам знае в какво положение се намира и какви са неговите отношения с близките му.

Нели Конуей използва метода на картите.

Вие можете да се свържете с Ангелите посредством готова молитва, каквато Нели Конуей използва или с помощта на ваша лична молитва,  която вие си съчините.

Не е важно да назубрите молитва от няколко реда, а е по-важно да кажете, да поискате, да споделите искрено онова, което мислите, чувствате, искате  да ви се случи.

Благодарим на Нели Конуей и на Ангелите за мъдростта и за съветите!

Един от най-изявените Ангели е Свети арх. Рафаил. Той е велик лечител и изключително много помага на хората. За него научете ТУК. 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.