Шеф Петров с антиракова рецепта, която лекува най-големия женски проблем! (ВИДЕО)

0
427

Шеф Петров разкри чудна комбинация от природни съставки, която се използва усилено в алтернативната медицина!

„Пресносол, Манов мед,сироп от бял бор, детелина, цвят от Бъз и Жълта Акация,..В тази вълшебна комбинация може да го опитате най-много 10-12 дни. Дедите ни са вярвали, че лекува най-големия проблем при жените, но и знаем вече, че в тази силна комбинация освен всичко е и анти раково!

шеф Петров
Шеф Петров със специална рецепта

Легендата казва, че ако акацията още не е използвана от пчелите и леко се къса и се яде сурова с прашеца е ВЪЛШЕБНА,Цялото се използва за лечение на рак на гърдата, рак на маточната шийка, дисменорея и ред други гинекологични проблеми.

Индуцира притока на кръв в матката и тазовите органи, като по този начин подпомага менструацията, и то ако е набрана над 800 метра в планината и няма наличие на каквато и да е газ!

Тъй като ние я берем близо до дървета с лишей, това показва че наличието на лоша газ е невъзможно! Някои от тези растения не бива да се консумират в града, тъй като за да оцелеят те поемат токсини в мръсните градски среди!



Такава е небелтъчна аминокиселина L-канаванин. За това не го яжте много пред блока, или ако го правите, по-малко! Трябва да се яде там където го ядат животните …а тя Акацията е любимка на всички Големи и малки обитатели на горите чак до Сибир!

Само около Две Седмици ще го имаме!

chefpetrov.com Резервирайте и ще усетите това и още 25 вълшебства!
…и много истории и смях :)) 100лв ли ви е скъпо, един ден ще е 1000!!“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.