Андрей Слабаков след като стана евродепутат: Няма да ви предам!

0
350

Андрей Слабаков зарадва своите почитатели и влезе в европарламента. Той ще следва своите цели и съвсем скоро ще се премести да живее в Брюксел!

Режисьорът Андрей Слабаков най-после ще допринесе за семейния бюджет. В последните години жена му Ернестина Шинова основно издържаше семейството с участия в различни сериали, но това вече ще се промени.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков стана евродепутат

Страстният пушач успя да стане евродепутат. Той беше четвърти в листата на ВМРО, но благодарение на най-висок преференциален вот ще бъде един от двамата представители на партията в Европа.

„Благодаря ви за доверието! Няма да ви предам!“ – написа вчера Слабаков.

Приятелите му не крият радостта си от неговия пробив. Ето и някои техни поздравления:



„Да е честит изборът на Andrey Slabakov!

Днес прочетох много хейт по негов адрес, но знаете ли, че аз за цяла кампания не видях един негов плакат, една негова спонсорирана публикация, едно интервю в стил „Аз ‘ше ви оправя“.

За толкова години той се е изградил като авторитет за обществото ни, защото има собствена позиция. Не винаги в унисон с обществените „нагласи“, но си е негова. А бе топки има човека и не го е страх да се заяви. Той е от поколението на онези лоши момчета – бунтари, които не си поплюват. Затова и хората са гласували за него.

Макар да не съм подкрепил нито него, нито партията, в чиято листа е бил, го поздравявам.

Защото мъжкарите и хората с позиция в политиката останаха много малко. А от повече такива хора имаме нужда. Продажниците и въртиопашките са в изобилие.“ – Дончо Златев

„Кой каквото и да говори, в Европейският Парламент ще виждат едни истински Български Очи! Достатъчно! Защото България Е История… и всички го знаят и уважават, дори повече от нас самите… „Достатъчно“ защото само трябва да видят, че тези очи още съществуват и не са „Убежна Точка“ Очите на Залмоксис !
Използвам очите на този мой приятел, който със сигурност, ще декларира едно… Гордост!

Защото всички ние трябва да спрем да ревем, да спрем да крещим като хлапаци кои сме, да носим шевици и цървули ..Трябва ни само едно лице пред Европа … Гордост! Като мъдреца който знае, че децата му накрая ще дойдат за жито и той ще ги заведе при мравуняците! Знае, че успеха и благодарността, нямат време, когато са написани…

Andrey Slabakov ❤️ е Най-Гордият Българин който познавам!“ – шеф Петров

„Гордея се с правилния избор който са направили интелигентните българи …… с правилния мъж ! Личности които трябва да работят активно за, добруването на България ! За знаещи какво искат,можещи и отстояващи позициите ни ! Бъдете Благословен !“ – Нина Мерджанова

*Цитатите са без редакторска намеса!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.