Хейтърска тишина: Григор Димитров се възроди!

0
484

Григор Димитров направи нещо голямо и напомни за себе си по един страхотен начин!

От 2 години насам Григор Димитров не е същият, но днес се възроди. Той записа една от най-драматичните и сладки победи в кариерата си, с което запуши устата на всички хейтъри.

Григор Димитров
Григор Димитров с епичен успех в Париж

Гришо победи Марин Чилич с 3:2 гейма – 6:7 (3), 6:4, 4:6, 7:6 (2), 6:3. Така се класира за третия кръг на „Ролан Гарос“

В този мач Григор Димитров показа най-доброто от себе си. Противно на очакванията, той не рухна психически след неуспешното начало, а успя да постигне обрат, неприсъщ за него.

Гришо ще участва в третия кръг в Париж за втора поредна година. Съперник там ще му бъде Стан Вавринка.



Чилич е безспорно много опасен съперник, който дори е печелил Голям Шлем. Има във витрината си титла от US Open, което му даваше преимущество пред Григор, който е печелил само турнири от ATP.

Все пак обаче българинът показа по-голяма воля за успех и по-устойчиви нерви. На няколко пъти техниката на удара му напомни на най-славните му години, когато беше част от топ 10 в света.

Мачът на Димитров и Вавринка ще бъде в петък. Очаква се нов титаничен сблъсък, въпреки че на теория швейцарецът е големият фаворит. Българинът обаче има на своя страна възрастта, която е с 6 години в негова полза.

През последните 2 години Григор Димитров беше жертва на какъв ли не хейт от доста българи, които го обвиняваха за срива му в ранглистата. Дори някои от феновете му се обърнаха срещу него. Сега обаче той успя да им натрие носовете по подобаващ начин.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.