Николай Бареков съсипа Цветан Цветанов: Обществено опасен, с престъпни наклонности и аморално самосъзнание!

0
411

Николай Бареков се възползва от възможността да атакува Цветан Цветанов, след като стана ясно, че вторият вече няма да участва в политически живот на България.

Бившият журналист Николай Бареков продължава да си навлича все повече врагове. Вече сред тях е и Цветан Цветанов, когото направи на пух и прах в социалната мрежа.

Николай Бареков и Цветанов
Николай Бареков съсипа Цветан Цветанов

Днес стана ясно, че Цветанов напуска ГЕРБ и вече няма да заема никакви постове в политиката. Това очевидно е зарадвало Бареков, защото той веднага го нападна във Фейсбук, използвайки най-различни квалификации по негов адрес.

„Считам, че след освобождаването на Цветанов от всички постове в ГЕРБ, г-н Борисов сам трябва да сезира прокуратурата за възобновяване на делото за изборните престъпления от въпросното лице.

Схемата Костинброд работи и до днес и очевидно лицето Цветанов има какво да разкаже, ако този път прокуратурата си свърши съвестно докрай работата.



Очевидно, че до момента имаше политически и съдебен чадър върху лицето, а Цветан Цветанов е все още обществено опасен и опасно богат. Доказано и видно за гражданите има престъпни наклонности и аморално недемократично самосъзнание.

Ако все пак от ГЕРБ се ослушват, предлагам група граждани да внесем петиция по въпроса до МС и до г-н Цацаров, който е добре запознат с фактите от схемата за изборни измами “Костинброд”.“ – написа Николай Бареков.

Цветан Цветанов е един от многото политици, които Бареков постоянно атакува в мрежата. Сред най-честите му „жертви“ са Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки.

Самият Бареков се разграничава от останалите политици у нас и се счита за честен човек, както той самият наскоро обяви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.