Задава се новолуние в Близнаци. Ето какво трябва да знаем за този период

0
617

Неслучайно наричат Близнаците „всеядни“

 

новолуние
Неслучайно наричат Близнаците „всеядни“

Астролозите предупреждават, че днес в 13:02 ч. настъпва периодът новолуние в Близнаци.

Това е времето, в което можем да се докоснем до нови знания, да обогатим комуникациите си и да научим, че е изключително ценно да изслушваме човека срещу нас.

Астрологът Александра Иванчева посочва, че в новолуние в Близнаци ще се потопим в море от информация и най-накрая ще научим отговорите на хилядите въпроси, които си задаваме от доста време.

Любопитството ще е неутолимо, а и ще бъдем завладени от желания за срещи с нови хора. Някои пък ще бъдат погълнати от хубави книги и кратки пътувания.
За никого не е тайна, че тази зодия се свързва с усвояването на знания и предаването им в пространството, достигайки до големи групи хора.



Неслучайно наричат Близнаците „всеядни“. Истината е, че те умеят да сменят рязко гамата от факти и настроения. Никой не може да ги достигне в това им начинание.

Ето какво трябва да знаем за периода новолуние в Близнаци:

За някои този период ще донесе засилване на менталната енергия. Сега е моментът да се заловите с всичко онова, което преди сте отлагали за „светлото бъдеще с много свободно време“. Захванете се със здраво четене за изпитите, които отлагате дълго време. А защо не да почетете просто за удоволствие?

Този период наистина е много специален

Отворете гидовете, предлагащи кратки пътешествия и си съставете план къде ще преминат уикендите през летните ви почивни дни.
Намесата на Венера ще ви направи по-емоционални. В този ред на мисли не е изключено обикновеното на пръв поглед общуване, да прерасне в любов.

Опозицията на Юпитер със светилата ще предизвика немалка част от вас да пожелаят да блеснат в общуването. Не преувеличавайте и не завишавайте самооценката си, за да не се изненадате неприятно. Опитайте, защото си струва да вземете участие в този парад на суетата.

Имайте предвид, че новолуние в Близнаци, не е период, в който трябва да действате. Сега е моментът да планирате всичко, което ще направите.
Най-добрият период за правене на планове е през първите осем часа на периода.

Опитайте се да мечтаете по-мащабно и да направите поне крачка в начинанието. Не подценявайте участието си в реализирането на големите ви желания. Именно то е ключът към изпълнението на плановете и мечтите ви.

Разбира се преди всичко, не трябва да си слагате каквито и да било ограничения. Мечтайте смело, но в същото време и реалистично, за да можете да изпълните мечтите си посредством плановете, които сте направили, пише vesti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.