Ивана се включи в помощ на бедстващите българи във Варна

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Чаровната изпълнителка Ивана събра една чудесна сума в брой, която предостави в студиото на предаването „На кафе“ за пострадалите българи

Поп фолк дивата Ивана се включи в помощ на бедстващите българи във Варна. Чаровната изпълнителка Ивана събра сумата от 27 430 лева в брой, които предостави в  „На кафе“ за пострадалите българи, в предаването, излъчено преди броени минути по Нова ТВ.

Ивана заяви, че още в първите часове след бедствието, сполетяло Варна след проливните адски дъждове в края на изминалата седмица, тя е решила да помогне на бедстващите хора, които са загубили своите родни домове и животът им е поднесъл най-ужасното предизвикателство. Но певицата е била напълно убедена, че ще успее да събере някаква сума пари от свои заможни и не толкова богати приятели.

Ивана

Ивана събра 27 430 лева за бедстващите във Варна

Поп фолк изпълнителката сподели още, че всички хора, към които се е обърнала за помощ, са се отзовали без да се замислят. Всеки е дарил сумата, която е имал възможност. Ивана донесе запечатана урна, в която имаше запечатани пликове, оставени от приятелите на певицата, в студиото на предаването на Гала.

Водещата предостави урната на нотариус Станислав Филипов, който отвори всички пликове и установи, че сумата, която приятелите на Ивана, включили се в нейната изключително благородна мисия да помогне на бедстващите българи след пороя във Варна, Добрич и Велико Търново, е внушителна и тя е в размер на 27 430 лева.Развълнувана, поп фолк иконата Ивана заяви, че това не е цялата сума, която е успяла да спечели за благородната си кауза. Имало е хора, които са обещали значителна сума, която ще преведат по банковата сметка за набиране на средства за бедстващите ни сънародници. Приятел на певицата е заявил, че ще преведе 10 000 лева в помощ на страдащите българи.

Ивана отново призова всички българи да се обединим и да помогнем на тези наши сънародници, които страдат от бедствието. Нека всеки един от нас отново да пусне по един SMS с текст DMS VARNA на номер 17 777, на цена от 1,00 лев и да подкрепим хората, загубили близките, домовете, бъдещето си.

Събраната сума по сметката на DMS е почти 1 милион лева.

БЧК също разкри сметки за набиране на средства за българите у нас и в чужбина. Можете да ги откриете на сайта на Червения кръст ТУК.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар