Ивана се включи в помощ на бедстващите българи във Варна

0
762

Чаровната изпълнителка Ивана събра една чудесна сума в брой, която предостави в студиото на предаването „На кафе“ за пострадалите българи

Поп фолк дивата Ивана се включи в помощ на бедстващите българи във Варна. Чаровната изпълнителка Ивана събра сумата от 27 430 лева в брой, които предостави в  „На кафе“ за пострадалите българи, в предаването, излъчено преди броени минути по Нова ТВ.

Ивана заяви, че още в първите часове след бедствието, сполетяло Варна след проливните адски дъждове в края на изминалата седмица, тя е решила да помогне на бедстващите хора, които са загубили своите родни домове и животът им е поднесъл най-ужасното предизвикателство. Но певицата е била напълно убедена, че ще успее да събере някаква сума пари от свои заможни и не толкова богати приятели.

Ивана
Ивана събра 27 430 лева за бедстващите във Варна

Поп фолк изпълнителката сподели още, че всички хора, към които се е обърнала за помощ, са се отзовали без да се замислят. Всеки е дарил сумата, която е имал възможност. Ивана донесе запечатана урна, в която имаше запечатани пликове, оставени от приятелите на певицата, в студиото на предаването на Гала.

Водещата предостави урната на нотариус Станислав Филипов, който отвори всички пликове и установи, че сумата, която приятелите на Ивана, включили се в нейната изключително благородна мисия да помогне на бедстващите българи след пороя във Варна, Добрич и Велико Търново, е внушителна и тя е в размер на 27 430 лева.Развълнувана, поп фолк иконата Ивана заяви, че това не е цялата сума, която е успяла да спечели за благородната си кауза. Имало е хора, които са обещали значителна сума, която ще преведат по банковата сметка за набиране на средства за бедстващите ни сънародници. Приятел на певицата е заявил, че ще преведе 10 000 лева в помощ на страдащите българи.

Ивана отново призова всички българи да се обединим и да помогнем на тези наши сънародници, които страдат от бедствието. Нека всеки един от нас отново да пусне по един SMS с текст DMS VARNA на номер 17 777, на цена от 1,00 лев и да подкрепим хората, загубили близките, домовете, бъдещето си.

Събраната сума по сметката на DMS е почти 1 милион лева.

БЧК също разкри сметки за набиране на средства за българите у нас и в чужбина. Можете да ги откриете на сайта на Червения кръст ТУК.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.