Молитва от Нели Конуей за защита и за мир

1
898

Живеем в такива времена, че нашата сигурност може да бъде застрашена. Нели Конуей ни дава една молитва за защита, за външен и вътрешен мир

За да живеем спокойно, трябва да има мир.

Молитвата на Нели Конуей е публикувана на страницата във Фейсбук ТУК.

Това е  молитва за мир на Балканите, в Европа и целия свят.

Нели Конуей написа: „Моля, споделете на вашите странички, нека създадем една мрежа от любов, светлина, молитва с ангелите, която да пази България, Балканите, Европа и целия свят.“



nelly
Важно е да се молим за мира у нас и по света Сн: Личен архив на Nelly Coneway

Ето и самата молитва:

„Скъпи Архангел Юриел, Михаил и всичките Архангели, които бдите за Земята, моля ви да изчистите сърцата и главите на тези, които са важни за запазването на мира в България, Балканите, Европа и целия свят.

Архангел  Михаил, моля те да срежеш нишките на страх, изчисти алчността, гнева и желанието им за надмощие, с твоята вълшебна прахосмукачка, моля те изчисти сърцата и главите на българските политици и държавните институции.

Архангел Михаил, моля те да пазиш границите на България. Поставям те на изток, на запад, на север и на юг, отгоре и отдолу, пази ни от агресия, страх и бедствия.

Поставям те вкъщи, в офиса ми където работя, колата-превозното средство, с което отивам-връщам от работа, поставям те около най-близките ми, приятелите, роднините и другите служители на светлината.

Молим за допълнителни Ангели-пазители, Ангели-лечители и Ангели на любовта, които да огреят душите и на най-закоравелите.

Архангел Джофиел, моля те да направиш мислите на хората в България по-красиви и пътя им по-хубав, наситен с положителни емоции и любов към себе си и ближния, към животните и природата.

Архангел Юриел, благодаря ти, че събуждаш повече Служители на Светлината и на Любовта в България. Заедно сме силни, заедно сме тук отново, за да донесем обич, спокойствие и мир за всичко по света. Да бъде!

Това е тройната мантра за защита и просперитет – за вас и цяла България. Сложете я да свири…

https://www.youtube.com/watch?v=lKmQEkdsF00

Моля, добавете вашите молитви, повикайте вашите духовни водачи и помагачи, извисените учители, лечители. Не са поддавайте на страха и тъмното, психозата и паниката. Светлината е по-силна от всичко и винаги отваря сърцата на хората.“

Благодарим на Нели Конуей за прекрасната молитва, на която ни научи, за да можем да си осигурим дългосрочен мир и спокойствие!

Благодарим на Архангелите и на Ангелите за закрилата и за защитата!

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.