Шеф Петров охули княз Борис: Извади очите на сина си, а го направиха светец!

0
716

Шеф Петров изригна срещу един от най-великите ни владетели в историята, а именно княз Борис Първи. Готвачът не е съгласен, че бащата на Симеон Велики трябва да бъде светец, за какъвто е канонизиран от църквата.

Публикациите на шеф Петров във Фейсбук винаги будят интересни коментари. Този път той си позволи да пише срещу княз Борис Първи, на когото дължим християнската си вяра днес.

шеф Петров и княз Борис
Шеф Петров изригна срещу княз Борис

„ДРАКУЛА-МРАКУЛА… Спасили са се оттатък Дунав нашите и по-добра държава направиха, Великоморавия също… дето играем мач с тях днес !

Всички реват за историята, за подмените! Аз искам да Знам едно от моите приятели историци!

Какъв е този Цар (човек) да изгубиш всички войни дето си водил, ( и те крият) Да извадиш на детето си очите и да го хвърлиш в затвора! После останалото пак трудно го приемам, като да избиеш 50 Знатни български рода и да те покръсти тайно Римски император и да му носиш името… и още ми е по-трудно, да го канонизираш за Светец и хиляди години да го славиш… що за овча мисъл….. Как ще ти се получи … та нали има провидение на тази земя!



И ми става смешно като започнете да се кахърите от Бойко 🙂
А ..отговорете ми …Моля?“ – написа Борис Петров, без редакторска намеса.

Истина е, че решението на църквата да канонизира Борис за светец буди доста размисли, тъй като според Христовата вяра насилието е нещо лошо, а той е проявил такова дори срещу своя син Владимир Расате.

Успехите му начело на България обаче, макар и извън бойното поле, са наистина големи и бележат нашия народ завинаги.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.