ТОП астролог обяснява човешката еволюция от 3D към 5D ниво

0
579

В студиото на Българска свободна телевизия (bstv.bg) гостува известният астролог Хули Леонис. Той говори за човешката еволюция от 3D към 5D

астролог 3D към 5D
Астрологът Хули Леонис говори за еволюцията от  3D към 5D

Хули Леонис казва, че зодиакалният знак показва пътят на душата, по който е поела в този живот.

Без значение дали един човек е роден Овен, Дева, Стрелец или Риби. Всеки един път заслужава уважение, защото е тежък. Няма лек път.

Планетата Сатурн в хороскопа на всеки един човек дава връзката ни със земния живот, така наречения 3D.

Сатурн показва какви са нашите родови договорености с предишните поколения преди нас. Но също така той е свързан и националната карма.



От своето раждане до 30-та си годишнина всеки човек отработва най-ниската зодиакална вибрация на своя знак. При ниски вибрации на зодия Стрелец, например, човекът е един повърхностен всезнайко, често пъти е с поведение на простак. С течение на годините, Стрелците постигат висшите форми на своите вибрации – духовна мъдрост и познание. Те стават благи и мъдри учители. Всеки в тяхната компания се чувства прекрасно, знаейки, че ще получи най-правилните съвети.

Луната в хороскопа дава информация за опитността, която всеки човек притежава. Например ако Луната е в Рак. Този човек притежава познание за семейството, за семейните ценности, за женската енергия.

В момента всички правим преход от 3D към 5D. Това означава ново усещане за реалността. Ако в момента човек вижда 3 опции, вече ще започне ясно да вижда 5 опции.

Преминаването от 3D към 5D става с помощта на свободната воля.

Този процес е започнал през месец декември 2018 г. През изминалите месеци много хора са се освободили от нещата, които са ги ограничавали.

В състояние на 5D човек започва да подхожда много по-творчески във всеки един аспект на живота. Реализация на всякакъв вид творчество, което минава през сърцето.

Още непознати и изключително полезни факти ще научите от видеото долу от въпросите на водещата и от отговорите на астролога Хули Леонис.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.