Страшните тайни на „Дисни Уърлд“ (I част)

0
258

Със сигурност на актрисите в тези роли не им е никак лесно

 

"Дисни Уърлд"
Със сигурност на актрисите в тези роли не им е никак лесно

Несъмнено никак не са малко децата (а и не само) в световен мащаб, които си мечтаят да посетят „Дисни Уърлд“.

Няма да сгрешим, ако кажем, че „Дисни Уърлд“, е мечтана дестинация за мнозина, които искат да се возят на въртележки. Други пък копнеят да се запознаят с любимите си принцеси. Оказва се обаче, че да си принцеса в „Дисни Уърлд“ далеч не е сбъдната мечта, а е истински кошмар.

В следващите редове ще ви разкрием няколко факта за принцесите от увеселителния парк, с които малцина са наясно. Те определено ще ви накарат да погледнете по друг начин на парковете от този вид.

Ето ги и тях:



Факт №1
Актрисите нямат право да избират коя принцеса да бъдат. Прослушванията за тази роля, са изключително напрегнати и в нередки случаи продължават осем часа. Нямате право да кандидатствате за определена принцеса. Това коя роля да играете, определят интервюиращите и то ако изобщо бъдете избрани.

На практика това означава, че ако вие сте подходяща за ролята на Ариел, но парка търсят Пепеляшка, няма да ви наемат. Това е и причината, поради която някои хора кандидатстват по няколко пъти. Другият важен момент е, че всеки кандидат може да се явява на прослушване в парка само по веднъж на година.

Нищо не е такова, каквото изглежда

Факт №2
Принцесите винаги трябва да са в образ. След като бъдат избрани за определена принцеса, актрисите преминават много подробно обучение, за да се научат как се държи героинята им. Актрисите трябва да са наясно с абсолютно всичко за принцесата, в чиято роля ще влязат. Освен това те трябва да се научат да говорят и да се движат като нея.

Те се обучават и как да отговарят правилно на въпросите. Нямат право да споменават персонажи, които героинята им не познава, както и каквото и да било друго извън света на „Дисни Уърлд“. Всичко това е нужно, за да се убедят децата, че разговарят с истинска принцеса.

Факт №3
Преди да станат принцеси, актрисите трябва да работят като животни. Щастливките не само трябва да преминат през сериозен подбор, преди да стигнат до тази роля, а и не могат да започнат да я работят веднага.

Първо трябва да облекат един от онези огромни и неудобни костюми на животни – Гуфи, Мини Маус, Плуто, Доналд Дък и др. Едва, ако дадената актриса се справи добре с тази роля, може да свали този костюм и да започне работа като принцеса, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.