Страшните тайни на „Дисни Уърлд“ (II част)

0
281

Определено ще ви накарат да настръхнете от ужас

 

"Дисни Уърлд"
Определено ще ви накарат да настръхнете от ужас

Както вече споменахме в първата част на този материал, едва ли има дете, което да не мечтае да посети „Дисни Уърлд“.

Оказва се обаче, че дори и в света на приказките, нещата далеч не са толкова розови, колкото изглеждат отстрани.

В следващите редове ще ви разкрием още факти за „Дисни Уърлд“, които със сигурност ще ви накарат да настръхнете.

Ето ги и тях:



Факт №4
Учат дълго време принцесите на „Дисни Уърлд“ да дават автографи. Всеизвестен е фактът, че има само една Бел в света на Дисни, но в нейния образ са влезли доста актриси. Въпреки това е от изключителна важност всички те да раздават еднакви автографи.
Целта е автографът, който детето ще получи днес да е същият, който ще получат и децата след десет години. Освен това той трябва да отговаря и на характера й.

Факт №5
Актрисите трябва да могат да влизат в различни роли. При все, че работата се получава доста трудно, те трябва да могат да играят няколко персонажа, ако се наложи. Обикновено в „Дисни Уърлд“ всеки актьор играе по 2-3 персонажа. Това означава, че днес една принцеса може да е Снежанка, а утре – Мерида.

Никак не е лесно да си принцеса в света на Дисни

Факт №6
Абсолютно им е забранено да публикуват в социалните мрежи каквото и да било от работните им места. Ако си мислите, че принцесите на Дисни публикуват ежедневно селфита в разкошните им рокли в социалната мрежа, грешите.

Забраната за служителите да публикуват снимки и видеа от работните им места, както и да коментират работата си на обществени места, не е никак случайна. Дори им е забранено да разкриват кой персонаж играят. От парка посочват, че само по този начин могат да запазят вълшебството около персонажите им. Поради тази причина те не искат децата да виждат принцесите им като обикновени хора.

Факт №7
Всички персонажи от увеселителния парк имат кодови думи за спешни случаи. Всеизвестен е фактът, че в тези паркове има много деца. В този ред на мисли никак не е изненадващ фактът, че понякога стават инциденти. Някои деца повръщат, други пък се напишкват…

Тъй като принцесите не могат да излязат извън образ, а и не трябва да привличат вниманието на останалите към инцидента, за да не съсипят деня на детето, се налага да използват кодови думи.

Факт №8
Преобладаващата част от момичетата си мечтаят да носят големи и разкошни рокли като на любимите им принцеси. Актрисите обаче разкриват, че костюмите не са никак удобни, а това до известна степен прави работата им опасна. Те не само се потят по цял ден, а и умират от студ в мразовитите дни, тъй като носят едни и същи рокли.

Освен това често пъти получават сериозни наранявания. Сред най-честите травми на принцесите, са извадени раменни стави и счупени капачки на коленете. А и да не забравяме, че посетителите не винаги са дружелюбни, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.