Тайните, които правят една връзка по-хармонична!(Или какво трябва да спестите на мъжете)

0
423

Искате мъжът до вас да ви подкрепя и да го правите щастлив

мъжете
Тези тайни жените трябва да пазят от мъжете, сн. Фейсбук

Искате мъжът до вас да се чувства добре с вас, както и вие с него. Хубаво е да си имате доверие, но понякога, за да вървят нещата по-гладко, по-добре да спестявате някои неща от мъжете.

Защото понякога не ви разбират или се чувстват пренебрегнати.

Ето няколко тайни, които жените не трябва да споделят с мъжете.

Една от тях е да не му казвате, че той е най-добрия ви приятел. Понякога,когато живеете с някой дълги години, сте свикнали да се съветвате с него по най-различни въпроси.



Сигурно сте стеснили кръга на приятелите и познатите си, когато сте се обвързали.

Мъжете може би си мислят, че те ас най-добрите ви приятели. Ако не е така, не му казвайте, особено ако най-близкия ви човек е мъж, а не жена, пишеTialoto.bg.

Премълчете и че не одобрявате техните хобита или лоши навици. Може би се дразните, когато не ви помага с децата или в дома, а има достатъчно време за хобито си.

Всеки има нужда от лично пространство. По-скоро намерете начин и вие да „бягате от действителността”, вместо да вдигате скандал и да си разваляте отношенията.

Не им казвайте, че мислите за тях по-често. Определено жените по-често мислят за мъжете си и дори си фантазират, но не бива да им разкривате всичко.

Преди сън разпалете страстите му, но не прекалявайте с милувките и въпросите защо не казва, че сте му липсвали през деня.

Така той сам ще почувства, че има нужда да ви се обади през деня или да ви напише съобщение.

Не му казвайте директно, че се задушавате и искате малко въздух. Ако искате да излезете сама, да по спортувате отделно или да се видите с приятели, направете го по деликатен начин.

Защото ако му кажете директно, това може да го отчужди от вас и да предизвика съмнения относно развоя на връзката ви.

Всяка жена иска да се чувства желана и да достигне до кулминация по време на секс. Но в определени случаи определени обстоятелства пречат за перфектният завършек на интимния акт.

Причините са различни, но не му казвайте директно, че не се е справил.Понякога е по-добре да премълчите и да се преструвате, за да подхраните егото му, отколкото да кажете истината.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.