Това са жестоките закони на любовта, които не можете да избегнете по никакъв начин

0
448

Любовта е изключително крехка

 

любовта
Любовта е изключително крехка

Колкото и грубо да ви звучи, любовта също има своите закони, които са доста жестоки.

Всички връзки се изменят с течение на времето и вероятно всеки от вас се е убедил лично в това твърдение. Колкото по-дълго време сте заедно с даден човек, толкова повече промени ще забележите да настъпват у него. Някои от тях ще са притеснителни, а други направо страшни.

Ако обаче успеете да погледнете на тези промени от друг ъгъл, ще видите, че те просто са нов етап от любовта ви.

Ето и жестоките закони на любовта:



Невъзможно е любовта да оцелее сама
Не забравяйте, че тя е не само чувство, а и действие. Това означава, че е нужно да полагате усилия (да работите) за връзката си, при това заедно. Ако само единият партньор полага усилия, той няма да може да запази огъня жив за дълго време.

Несъмнено ще се наранявате един друг
Факт е, че никой не може да ви нарани така силно, колкото любимия ви човек. Причината за това се корени във факта, че взимате всяка една негова/нейна дума присърце. По време на разправия партньорът ви използва умишлено точно онези думи, които ви нараняват най-силно. Вие правите същото, макар да не се усещате. Най-важното обаче е да успеете да се справите с проблемите още при тяхната поява. Не чакайте да стане твърде късно!

Много е важно и двамата партньори да полагат усилия

Понякога ще губите връзка помежду си
Често пъти ще имате усещането, че вашата съдба и сърцето ви, са неразривно свързани с човека, когото обичате. Друг път обаче ще губите това усещане и връзката помежду ви сякаш ще изчезва. Няма място за притеснение и това е абсолютно нормално. Най-вероятно просто сте твърде уморени.

През главата ви ще тичат странни мисли
Ще се чудите дали да не се разделите, дали ще бъдете по-щастлив/а с някой друг… подобни мисли минават през главата дори и на най-щастливите двойки. Обикновено те идват, когато сте сами вечер или пък поради някаква причина се чувствате самотни.

Ще се чувствате самотни понякога
Ако си мислите, че връзката (бракът), са противоположност на самотата, грешите и то много. Ще има моменти, в които ще се чувствате много самотни, ще имате усещането, че на никого не му пука за вас и че не ви разбира. Всеки преминава през подобни периоди.

Страстта умира
Всяка една връзка е изключително страстна, но само в началото. Постепенно страстта отшумява и любовният живот става значително по-спокоен. Понякога това може да е сериозен проблем. Със сигурност обаче не е най-важното нещо на света и няма място за отчаяние. Не забравяйте, че заедно можете да поправите всичко.

Децата и бракът не са решение
Много хора си мислят, че ако сключат брак или пък се появят деца, всичките им проблеми ще се решат като с магическа пръчица. Е, истината е, че грешите. Бракът и децата не са решение, а предизвикателство и то доста сериозно. Бракът няма да заздрави връзката ви, а децата няма да запълнят дупките във взаимоотношенията ви, пише obekti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.