Учени разгадаха мистерията, наречена Акаша (ВИДЕО)

8
781

Учените от много години се опитват да разгадаят тайните на нашия свят. Една от тях е Акаша. Вече можем  да кажем, че Акаша от научна гледна точка е разгадана

На всички е ясно, че светът съвсем не се състои от видимата материя, с която се сблъскваме и боравим ежедневно.

Има толкова много проявления на невидими сили и енергии, които определят нашето съществуване.

Едни от тях са пряко свързани с природата като въздуха и вятъра, които ние не виждаме, но ставаме свидетели на техните проявления – разрошена коса, разлюлени клони, съборени саксии и други предмети.

Друг пример е музиката. Различните музикални инструменти издават звуци. Когато опитен изпълнител свири на определени музикални инструменти, той възпроизвежда музика, която музика е невидима за нашите очи, но я възприемаме чрез слуховия си апарат.



akashovi-zapisi
Учени разгадаха мистерията на Акаша

Около нас има различни полета, които са невидими за нашите очи, но проявленията им са реални – торсионно поле, информационно поле, вибрационно поле.

Най-древните учения, запазени до наши дни и познати на човечеството, казват, че Вселената около нас е безкрайна вибрация.

Именно вибрационното поле дава възможност за духовни преживявания и за развитие на научните изследвания.

Вселената около нас се състои от външни форми и енергии, които изпълват външните форми.

Човекът от край време залага повече на външните форми, които възприема на първо място със своите очи, а след това с ръцете си, с кожата си и с другите си сетива.

Вече почти сме загубили способността да възприемаме енергиите, които изпълват формите.

Един такъв нагледен пример е човекът. Той се състои от физическо тяло, което е материалната външна форма и духът, който представлява невидимата форма, състояща се от енергия, която ние не познаваме какво точно представлява, но тази енергия има своето категорично проявление.

Изгледайте и две части от поредицата  „Вътрешни светове, външни светове“, защото нагледно там са обяснени с цветни примери много съществени факти, до които учените са достигнали.

Ще научите и още любопитни факти за Акаша.

Във втората част ще можете да повече за спиралата, на която се подчинява проявлението на Вселената. За нея говорят още древните гръцки мислители и учени като Платон, Питагор, Аристотел и други.

 

сподели бутон

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. АЗ ТЕОРИЯТА СЪМ Я НАПИСАЛА ОТДАВНА. И НЕ ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ, НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЗНАЕ! Теорията е АСТРАЛОБИОНИКА Движение на енергийните квантови частици, които градят материята и всичко останали, ТЕ ПРЕНАСЯТ ЗВУКЪТ СВЕТЛИНАТА И ВСИЧКО НЕВИДИМО.

  2. Пф, Румяна не се излагайте, това да е ваша теория. Всеки средно интелигентен човек, който има малко по-развито съзнание достига до тази логика. 😉 Все едно аз ч училище да се науча да броя до 100 и после да кажа, че аз съм измислила броенето до 1000. Имайте малко свян. Може да сте осъзнали много неща, но явно това, че изтъкването е лоша черта не сте. Поработете малко над себе си.

    • Деси, Деси ти не включваш, какво ти казва Румяна Господинова!!
      Написала е теорията, а не че е достигнала до изводи!!!
      Движение на квантовите енергийни частици и работните им процеси при изграждане на материята!
      И що за ограничени хора сте, които чули , не разбрали нападате и обиждате! Ако някой е написал нещо, това са лични негови познания! Нито сте разбрали още какво е разума, какво е Бога, а спорите и обиждате!

  3. Нито Румяна Господинова, нито някой учени, са разгадали естеството на АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ. Това бе потвърдено директно от АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ, тъй като контактувам с тях посредством мойте АНГЕЛИ, ХРАНИТЕЛИ.

    • Здравейте, бихте ли споделили по-подробно за нашите читатели какво казват Вашите ангели хранители?

    • Драги аз също контактувам, НО драги контактувам със собствения си Разум, отворен! А ти още не си разбрал с кой контактувал и си във вихъра на илюзиите!
      Всеки който е отворен и контактува с информацията може да достигне до тази теория и да я нарече с различни имена!! Какво са ,,записи,, дрънканици!
      Всичко се записва в енергийната материя, нищо не се губи и ако човек умее да търси информацията, ще достигне до необходимата информация която търси!
      Това е записано още в Библията за днешните времена,
      че ще се разкрие Тайната на Бога, а това са познанията за невидимата материя и Бога! Сега тепърва се отварят! Но за да ги разбере човек, трябва да си изчисти съзнанието от илюзиите, натрупани с времената!

  4. Спокоино, не се караите!!
    този фил е от преди 2 години, да не кажа и 3 , че сега е преведен на бг е друг въпрос.Целият филм се състои от 4 части, така че липсват 2
    Всеки сам да си направи извода!!!!но без да съди!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.