Астрологът Катерина Маврова разкрива тайните на езотеричната астрология

0
634

В предаването „Без формат“ на Etv Haskovo гостува инж. Катерина Маврова. Тя е преподавател по езотерична астрология

Катерина Маврова

Заедно с водещата Христина Котларска говорят за  астрологията като метод за разкодиране значението на настоящия ни живот с помощта на хороскопа.

Човешкият живот протича през матрицата на 12-те знака и 12-те дома в хороскопа.

Ако един човек се интересува от работа и от кариера, той трябва да изследва своя 6-ти и 10-ти дом. В 6-ти дом се изследва работата, която човек извършва, за да получи някакви доходи.

10-ти дом говори за работата по призвание. Там колко пари печели не е важен момент, а е значимо как ще се развиваме.



Има хора, в чиито 6-ти и 10-ти дом липсва информация. Тогава трябва да потърсят информация във 2-ри дом. Планетите дават информация за личните пари на човека  и за неговата лична енергетика.

Партньорските отношения се разглеждат в дом 7. Особено трудни са отношенията на хората с еднакви асценденти. Когато хората имат различни асценденти, единият върви по духовен път, а другият осигурява материалната стабилност на връзката или на семейството. Ако двамата партньори са с асцендент „Скорпион“, никой няма да иска да осигурява материалните блага, а ще желаят да се развиват духовно. В един момент това ще доведе до конфликти.

Планетата Венера говори за нашата чувствителност. Марс показва начина ни на действие, обяснява Катерина Маврова.

Ако две души трябва да се съберат като двойка, Марс и Венера са изключително важни. Гледа се къде се намира Венера в картата на мъжа и къде се намира Марс в картата на жената. Ако в мъжкия хороскоп Венера се намира в знака Стрелец, това означава, че той ще хареса жена, която има Слънце в „Стрелец“. И обратно, Марс на жената трябва да се намира в Слънцето на мъжа, за да може жената да го хареса и да изпитва положителни емоции към него. Ако Марс на жената е в Овен, то мъжът трябва да бъде зодия Овен.

Според езотериката, когато човек се роди в едно тяло, той поема определени ангажименти към земните йерархии. Затова, че те ни дават място, на което да трупаме своите опитности и тяло, което да обитаваме.

Ангажиментът на човека е да върне обратно атомите на земната йерархия одухотворени. Одухотворен означава с по-висока вибрация.

В езотериката лесно означава високи цели, постигнати с упорит труд за дълъг период от време. Когато човек следва своята програма, неговите неща се подреждат лесно.

Когато нещата ни се случват лесно без да се напъваме, както по принцип много хора искат така  да им се случват, това показва, че нещата не вървят натам, накъдето сме тръгнали.

В другото измерение не се цени крайният резултат, а усилието, което сме вложили. Целта оправдава средствата. Така казваме тук. Но оттатък това не важи.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Катерина Маврова ще научите много полезни факти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.