Обрат: Лора Крумова няма повече да бъде водеща в телевизията

0
1164

Майчинството на Лора Крумова предстои да приключи. Но зрителите няма  повече да гледаме предавания с нея

Лора Крумова без работа в Нова ТВ, но става преподавател на студенти по журналистика

От Нова ТВ съобщили на Лора Крумова, че рейтингът на предаването й рязко паднал.

Преди да излезе по майчинство „Събуди се“ имало своята добра зрителска аудитория. Но ръководството на Нова ТВ преценило, че то няма повече да бъде рентабилно за медията.

Лора Крумова на практика остава без работа. Но всъщност тя няма да бъде безработна.

Заедно с Галя Щърбева са получили доста интересно предложение от Висшето училище по застраховане и финанси в София. Двете журналистки ще обучават студенти по магистърска програма за журналисти.



В момента подготвят приема за специалността. На есен Лора Крумова и Галя Щърбева ще влязат в ролята на преподаватели, писа „Ретро“.

Сигурно е, че ще се справят отлично с това ново предизвикателство. А и студентите ще могат да научат много полезни тънкости за своята бъдеща професия.

Лора и Галя имат богат опит пред камера. Те са наясно как се подготвят и реализират различни предавания. Техните възпитаници ще имат най-добрите обучители.

Рокадите в Нова ТВ не приключват само с Лора и с Галя.

Двете разследващи журналистки Генка Шикерова и Миролюба Бенатова също приключиха своята работа в медията.

До сега са работели на трудови договори. Ръководството им предложило да започнат на авторски договори. Те отказали по две причини. Едната е, че няма да имат осигуровки. Втората причина е, че ръководството може да оказва намеса в тяхната работа. Може да отказва излъчване на материали, които не одобри и може да ги кара да работят по проекти, по които те не желаят.

За момента не е ясно в коя медия ще започнат работа. Генка Шикерова и Миролюба Бенатова са отлично познати лица от медиите. Българите отлично познават техните разследващи материали. Но ако не си намерят работа в ТВ медия, дали ще станат преподаватели като Лора и Галя.

Ако предприемат подобна крачка, също няма да бъдат на загуба. Те ще бъдат изключително полезни за студентите, защото практикуват от години и познават отлично тънкостите на занаята.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.