Ето как ще повлияе мощното пълнолуние в Стрелец на всяка една зодия (II част)

0
587

Бъдете особено внимателни в думите и действията си

 

зодия
Бъдете особено внимателни в думите и действията си

Както вече стана ясно, тази нощ ще настъпи пълнолуние в Стрелец, което ще даде отражение върху всяка зодия.

Периодът на космическо напрежение, който предстои, ще ви позволи да се разгърнете интелектуално. Като цяло пълнолунието ще ви вдъхнови да преразгледате позициите си и ще улесни постигането на целите, които сте си поставили.

Сега е моментът, в който трябва да свършите всичко онова, което сте отлагали. От особена важност е да проявявате голямо внимание по отношение на думите и действията си, тъй като периодът ще засили чувствителността на всички зодии. В същото време ще се повиши и желанието за поемане на рискове, което не е много добре.

Ако искате да научите как ще се отрази пълнолунието в Стрелец на вашата зодия, можете да го направите в следващите редове.



Везни
Ще ви измъчва мисълта, че останалите не са напълно честни с вас. Тази мисъл няма да ви дава мира, докато не изясните за себе си дали са само съмнения или това е самата истина, колкото и болезнена да е тя. Именно пълнолунието ще помогне на вашата зодия да прозре някои истини, за които преди това сте оставали слепи.

Задава се сериозно космическо напрежение

Скорпион
Вие трябва да бъдете изключително внимателни по отношение на думите, които изричате през този период. Не забравяйте колко мощна може да бъде отровата ви. Помислете поне два пъти, преди да изречете каквото и да било.

Стрелец
Проблемите с околните, които напоследък не са никак малко, ще ви принудят да обърнете внимание и на себе си. Опитайте се да останете за известно време далеч от светлината на прожекторите. Пълнолунието ще ви помогне да отстъпите крачка назад и да обмислите добре как можете да изгладите възникналите недоразумения.

Козирог
Начинът, по който разбирате страховете си, може да ви доведе до ново ниво на осъзнаване. Това обаче ще се случи само, ако сте готови да се потопите дълбоко в душата си. Това е единственият начин да се избавите от тях. Не се бойте от дълбините на душата ви. След като направите тази крачка, сами ще се убедите, че не е имало от какво да се страхувате.

Водолей
През този период съществува риск любовта да ви зашемети, имайки предвид колко сте влюбчиви. поради тази причина астролозите съветват вашата зодия да обмисля добре решенията, които ще вземе.

Риби
Време е да потърсите ново творческо място, в което да инвестирате енергията си. За щастие периодът на пълнолуние в Стрелец ще освети пътя за мнозина от вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.