Шеф Петров изригна срещу Турция: Докато вие си траете, те подменят историята!

0
493

Шеф Петров показа, че не харесва Турция и е твърдо против прекаленото навлизане на турския бит в България. Като например храненето, известно е, че се храним с множество турски храни.

„Как да обясниш на Нация дето „ходи да Апне“, че чрез храненето е най-бързата подмяна на същност и История!

Шеф Петров изригна срещу Турция

В зоопаркът онези мишки дето приличат на тигри но са разплути като свине, ги хранят с помия…така е и при хората.. Пак ще има Иго за гяурите…
Културата на региона може да се разказва от Евреи, Българи и Гърци дори… какво общо има Турция с това…луди ли сте???

България ли пак ще плаща цената за Арабското Нашествие, този път с древната ни история, която полека започна да изплува…И хайде…на Турците подарък!
Гаден Свят…да се свършва вече!

Докато ни пускат пинизи да се караме с Македония за Гоце Делчев…Наясно ли сте какво се случва в Турция/Диарбекир/… Цялата ни култура от близо 4000 години ще бъде изпрана от ислямски племена..които се вживяват в легенди от Месопотамия..



Нищо чудно скоро да.чуете не само че Турция е велика нация, ами че и тя е началото на Света..от Месопотамия.. Троя, Керана, Пеласги Траки..вече снимат в проспектите си древни наши градове за техни и си купуват хилядолетна традиции…Ние сме г..ве ясно е..ама се чудя още на Евреите и Гърците какво се мишкотат….

Страшна подмяна на история става от Босфора към Диарбекир.. вие си трайте хора… ще разширяват и канала от Мраморно към Егейско море и гледайте филма!“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.