Потрес в училище: Тя ще преподава на деца!

1
654

Андреа изглежда шокиращо и мнозина се страхуват, че с този външен вид ще повлияе зле на учениците. Съвсем скоро тя ще застане пред тях, защото ще се дипломира като учител.

Тя е на 22 г. и вече има 15 корекции по тялото. Андреа от Бургас изглежда наистина странно, особено за професията, която ще практикува до година-две.

Андреа
Андреа преди и сега

Блондинката следва „Немска филология“ в СУ „Климент Охридски“ и през есента ще бъде последен курс. Тя има сравнително успешни оценки на изпитите, което значи, че е надарена с богат ум.

Защо обаче е решила, че трябва да прилича на кукла Барби?! Това е големият въпрос, чийто отговор засега остана отворен.

Видимо е, че Андреа си е уголемила устните. Освен това тя е пипнала и гръдната си обиколка, скулите, задните части и т.н.



Скоро обаче проблемът й ще бъде как да си намери работа. Едва ли някой директор би я назначил, най-малкото защото с тази визия няма да вдъхва респект на учениците.

Разбира се, с тази специалност може да работи и като преводач, както и нещо друго, изискващо немски език. Трудно обаче който и да било работодател би й гласувал доверие.

Андреа Иванова иска най-вече да бъде учител. Нейната голяма мечта, след тази да прилича на кукла Барби, е да преподава на деца.

„Не бих искала учителката на сина ми да бъде Барби. Несериозно е това просто. Един учител трябва не само да преподава, но и да възпитава.“ – споделя загрижена майка.

Какво ще се случи с Андреа, предстои тепърва на разберем. Близките й я определят като умно момиче, но дали сама не пропилява това, което има?!

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.