Потрес в училище: Тя ще преподава на деца!

0
440

Андреа изглежда шокиращо и мнозина се страхуват, че с този външен вид ще повлияе зле на учениците. Съвсем скоро тя ще застане пред тях, защото ще се дипломира като учител.

Тя е на 22 г. и вече има 15 корекции по тялото. Андреа от Бургас изглежда наистина странно, особено за професията, която ще практикува до година-две.

Андреа
Андреа преди и сега

Блондинката следва “Немска филология” в СУ “Климент Охридски” и през есента ще бъде последен курс. Тя има сравнително успешни оценки на изпитите, което значи, че е надарена с богат ум.

Защо обаче е решила, че трябва да прилича на кукла Барби?! Това е големият въпрос, чийто отговор засега остана отворен.

Видимо е, че Андреа си е уголемила устните. Освен това тя е пипнала и гръдната си обиколка, скулите, задните части и т.н.Скоро обаче проблемът й ще бъде как да си намери работа. Едва ли някой директор би я назначил, най-малкото защото с тази визия няма да вдъхва респект на учениците.

Разбира се, с тази специалност може да работи и като преводач, както и нещо друго, изискващо немски език. Трудно обаче който и да било работодател би й гласувал доверие.

Андреа Иванова иска най-вече да бъде учител. Нейната голяма мечта, след тази да прилича на кукла Барби, е да преподава на деца.

“Не бих искала учителката на сина ми да бъде Барби. Несериозно е това просто. Един учител трябва не само да преподава, но и да възпитава.” – споделя загрижена майка.

Какво ще се случи с Андреа, предстои тепърва на разберем. Близките й я определят като умно момиче, но дали сама не пропилява това, което има?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.