Шеф Петров: Човек е това, което яде! Храната е единственият човешки енергиен източник!

0
305

Шеф Петров продължава да обръща специално внимание на храната. Като всеки готвач, и той е на мнение, че яденето е най-важно за определяне същността на човека.

Борис Петров ние го познаваме като шеф Петров. Кулинарният спец, който притежава ресторант на пъпа на София и който разтърси из основи къщата на Биг Брадър преди 2 години.

Шеф Петров издига храната в култ

В социалната мрежа Боби е изключително активен. Той не спира с публикациите си, повечето от които касаят храната и нейното влияние върху човека.

Готвачът смята, че човек е това, с което се храни. Примерно, ако ядеш боклуци, няма как да очакваш да имаш добра енергия и да си свеж.

Ето какво написа шеф Петров по темата (без редакторска намеса):



„Прочетете ме внимателно!

Тази книга е издадена 1825 г. Променя културата на света чрез погледа на единственият човешки енергиен източник ХРАНАТА! По това време ние сме все там у Анадола или прогреса на „Боб от Куртово Конаре“

Докато не се преведе и не влезе в професионалните училища, все ще сме си …ама по-натам! До тогава всичко ще е ПОПАРА У ТИГАН БРАТО и света ще ни смята за маймуни, току някоя се изправила и проходила, ама в друга среда!

……… погледнете в чините си, вижте какво ядете………. е това сте! Ама ако искате сто хиляди водевили ми изиграйте…чинията е енергията ви, Енергията, това сте вие… и децата ви… и не ми разправяйте за Пари!!!

АКО НЯМАТЕ ПАРИ МЕЧТАЙТЕ НА ГЛАС! Светът който ни храни е умирал от глад, но е МЕЧТАЛ НА ГЛАС…

Вие завиждате дори и на децата ви когато успяват!

Мишлен ще искат….“

Става въпрос за книгата „The Physiology of Taste, Or, Transcendental Gastronomy“ на Brillat-Savarin.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.