Месечен хороскоп за юли 2019 – зодия Телец

0
1203

Осигурете си пълноценна почивка

 

месечен хороскоп
Осигурете си пълноценна почивка

Юлският месечен хороскоп вещае, че през този период ще бъдете изпълнени с енергия и готови за ново начало.

Задават се незабравими пътувания, приятни приключения и забавна почивка с приятели. Някои от вас ще се радват и на романтично запознанство, което може да прерасне в нещо повече.
Помислете и за промяна на имиджа си. По този начин ще предизвикате още по-голямо внимание от страна на околните.

Престанете да се дразните на случващото се около вас. Определено няма да успеете да оправите света. Обмислете добре бизнес предложението, което ще получите. То е доста примамливо, но не е изключено да има и подводни камъни. Нерешителността е една от характерните за вас черти, но точно сега категорично би ви изиграла лоша шега.

Според юлския месечен хороскоп, необвързаните представители на зодията ще се влюбят в доста интересен човек. Освен всичко друго, той ще се окаже и невероятен приятел. Бъдете по-уверени в себе си и не прекършвайте ентусиазма си в търсене на любимия човек. Имайте предвид, че той вече е някъде около вас и трябва само да го откриете.



На необвързаните ще им се усмихне щастието

Що се отнася до семейните представители на този зодиакален знак, то юлският месечен хороскоп вещае криза в отношенията. Предвид факта, че ще ви се наложи да изясните някои обстоятелства, ще се разпали доста сериозен спор. Действайте спокойно и мъдро, за да не съжалявате на по-късен етап. Не използвайте груб тон и не обиждайте половинката си, опитайте се да се разберете, без да се наранявате взаимно.

По отношение на кариерата през този месец ви очаква невероятен късмет. След като изненадате приятно шефовете си с интересна идея, ще получите и доста изкусително предложение от тяхна страна. Периодът обещава, че всичко, което вършите на работното си място ще бъде успешно.

Финансовото ви положение също се очертава като доста стабилно. Не се забърквайте в рискови ситуации и начинания, няма да са ви от полза. Не е изключено да ви се наложи да направите по-големи разходи за здравето. В труден за вас момент ще ви помогне близък човек, който няма да иска нищо в замяна.

Опитвайте се да не се претоварвате и да си осигурите време за пълноценна почивка. Често пъти проблемите ви, са породени от факта, че обичате да поемате непосилни за вас задачи и давате обещания. Именно заради това всички ви търсят и в крайна сметка не успявате да смогнете.

През периода може да имате проблеми със зъбите, ушите, носа или гърлото. Не е изключено да попаднете под ударите на някой летен вирус във възможно най-неподходящия момент пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.