Месечен хороскоп за юли 2019 – зодия Рак

0
1093

Необвързаните от вас ще усетят пеперуди в стомаха

 

месечен хороскоп
Необвързаните от вас ще усетят пеперуди в стомаха

Вашият месечен хороскоп за юли вещае, че ще бъдете изправени пред сериозен избор. Ще трябва да изберете кое е по-важно за вас – да си отпочинете или да изкарвате пари. Със сигурност няма как двете неща да се случат едновременно.

Добрата новина е, че което и от двете да изберете, ще спечелите – в единия случай във финансов, а в другия случай – в емоционален план. Тук е моментът да подчертаем, че има известна вероятност да спечелите пари дори по време на почивката, но нищо не е сигурно.
През този период ви очакват редица неочаквани обрати.

Преобладаващата част от вас ще бъдат заринати от работа според юлския месечен хороскоп.
Ще имате толкова много работа, че ще ви се струва, че никога няма да можете да я свършите. Въпреки това съдбата е на ваша страна. По една щастлива случайност в края на месеца ще ви се удаде възможност да опаковате багажа и вие като белите хора да заминете на почивка.

Повечето от вас ще са заринати от работа

Искате страшно много да направите кардинална промяна в живота си и съдбата отново ще ви помогне.
Затова се постарайте да си отпочинете добре, за да може да сте достатъчно концентрирани, когато шансът ви се усмихне. Ако не се противопоставяте на обстоятелствата, всичко ще се развие по възможно най-добрия начин за вас.



Необвързаните от вас ще усетят пеперуди в стомаха по време на едно доста интересно пътуване. Може би е излишно да споменаваме, че ще е повече от незабравимо. Забравете за всички проблеми и се насладете максимално на момента. Новите ви отношения определено ще са дългосрочни, дори не е изключено да прераснат в брак.

Онези от вас, които са твърде уморени от трудна връзка, е крайно време да си дадат почивка. Най-добре да се разделите (поне временно), за да си дадете ясна сметка какво искате и на какво сте готови. Ако не последвате този съвет, противоречията помежду ми ще стават все по-остри и неизбежно ще се стигне до скандал.

Раците, които са семейни, ще изгарят от желание да отрупат половинката си с внимание. Тук е моментът да отбележим, че не трябва да прекалявате с вниманието, за да не изпаднете в доста конфузна ситуация, в която половинката ви ще ви заподозре в нещо скандално. Ако все пак се стигне до там, ще се наложи да доказвате честността си и искрената си любов.

Късметът определено ще е на ваша страна на работното ви място. Пазете се от колегите ви, тъй като сериозно ви завиждат за ентусиазма и спокойствието, с които си вършите работата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.