Месечен хороскоп за юли 2019 – зодия Лъв

0
850

Необвързаните ще имат шанса да срещнат идеалната за тях половинка

месечен хороскоп
Необвързаните ще имат шанса да срещнат идеалната за тях половинка

Месецът ще изглежда измамно спокоен за представителите на царствената зодия Лъв, вещае юлският месечен хороскоп.

Като по чудо никой няма дори да се опита да ви създаде проблеми от каквото и да било естество. Ако пък направи тази грешка, то определено в замяна няма да получи погалване по главата, а ще си плати доста солено.

Опитайте се да бъдете далновидни – не се карайте, не си създавайте ненужни разправии и не затръшвайте вратата. При все, че периодът определено няма да е най-доброто време за кариерата ви, в края на месеца ще станете много по-ярки и забележими за шефовете, което несъмнено ще ви тласне нагоре по кариерната стълбица.

Сега е моментът да събирате интересни идеи, защото времето за реализацията им не е никак далеч. През този период ще сте в състояние да се справите с всички трудности, пред които ви изправи съдбата. Разбира се това се дължи само и единствено на царствената ви порода. Не само, че ще успеете да сринете конкуренцията със замах, а и ще обърнете трудна сделка в своя полза. Дори ще имате възможността да направите нещо, за което преди все не са ви достигали сили.



Трупайте интересни идеи, защото скоро ще имате шанс да ги реализирате

Необвързаните от вас най-накрая ще имат възможността да срещнат човек, който сякаш ще е ваш огледален образ. Не само възгледите ви за живота ще съвпаднат, а дори ще имате едно и също хоби. Това поразително сходство помежду ви ще породи известни подозрения у вас.

Именно те ще ви накарат да търсите минусите в новата си връзка, за да можете да й се противопоставите.
Недейте! Не си струва да го правите! Насладете се на момента и го изживейте пълноценно. Казано с други думи – не търсете под вола теле.

Що се отнася до семейните Лъвове, те определено ще имат нужда от тишина и спокойствие. Юлският месечен хороскоп обаче вещае, че през този период това няма как да се случи. Ако все пак настоявате да ги получите, рискувате да бъдете обвинени в пасивност. Ще ви е много трудно да обясните на половинката си, че просто сте много уморени, а не че отношението ви към нея е охладняло… или пък е поради липса на любов.

В професионален план е добре да не поемате твърде много задачи, тъй като няма да успеете да ги изпълните в нужния срок. Опитайте се да бъдете не само разумни, а и последователни. Опитайте се да сведете до минимум контактите си с началниците, за да не породите недоволство у останалите ви колеги, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.