Стойчо Керев разкрива как продължават да мачкат нашето национално самочувствие

3
1866

Стойчо Керев и неговият гост продължават да тръбят истината. Българите са подложени на геноцид. Нашето самочувствие продължава да бъде мачкано

Стойчо Керев

В “Новото познание” гостува Александър Димитров – общественик и председател на фондация “Богария”.

Настоящият разговор е продължение на предишен епизод, в който главен акцент беше унижението, на което е подложена нашата азбука. Можете да си го припомните ТУК.

Самочувствието е ключово един народ да върви напред. Да се развива, да има желание да се развива. Да успява в своя градеж и в своя исторически ход. Това става чрез собствена писменост и книжнина, наред с военната и икономическата сила.

В България са били изгаряни книги в различни градове, за да може да бъде смачкано самочувствието на българите. Един народ с отнето знание става лесна плячка за поробителите.



В момента България се намира в ситуация на застой. Ние не можем да прогресираме. Според Александър Димитров причината е в ЕС. Утопията за едно общо добруване, което никога не идва, а в същото време има хора, които правят пачки на гърба на тази ситуация.

Александър Димитров се определя като българоцентрист. Той смята, че всички ние трябва да станем такива, като осъзнаем своето значение. Да осъзнаем своите изключителни качества на народ, който е успял да реализира своята цивилизационна експанзия без да пролее една капка кръв.

Българите не трябва да следваме примера на другите държави, защото те са били колонизатори и примерът им е човеконенавистнически. А ние българите сме светъл народ, който следва доброто. Твори добро и живее според принципите на справедливостта в името на живота и в името на красотата. Това не се вписва в парадигмата на западното общество.

Днешната колонизация не става чрез насилие, а чрез интелигентно нашествие. На 24 май преди години пред паметника на Св. Св. Кирил и Методий се събрали полицаи от различни части на системата на МВР. На гърбовете им е изписана службата на английски език. Александър Димитров пита, в коя друга страна (Испания, Италия, Франция, Германия) това е така. Няма друга, но при нас е направено, заради чужденците.

Още изключително интересни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на неговия гост. Александър Димитров е зареден с огромна доза национализъм, който е завладяващ.

 

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Стойчо, как се казва ложата на Димитър Недков дето ти внася светлуна с валута?

    • Колега както и да се казва ложата важното е да бъде накарано стадото да мисли, а българското стадо това качество леко го е забравило. Масонството като с неговите идеи би могло да бъде полезно и винаги е имало и ще има подобен род общества. Естествено че може да се злоупотреби, но важното е да има повече предавания които да накарат човек да мисли. Много ясно че трябва да има финансиране, но въпроса е с каква цел? С цел създаване на София ден и нощ и биг брадър или с цел подобен род предаване което да изгледаш и да се замислиш и да отвориш книжка да прочетеш?

  2. Живях в Англия. Там за първи път усетих вътрешното мъчение да се оплетеш в чужд език, да се омотаят и вържат мислите, когато се налага да мислиш на чужд език. Мъчение. Там оцених колко велико нещо са постигнали и са ни дали нашите предци: държава, право да имаме домове, собствен език. Ние сме бедни нещастни хора, колко глупаво се отказахме от собствената си родина и род! Кой научи българите да мразят „българското“? Дали е станало случайно? Вече започнах да мисля, че тази самоомраза към себе си ни е била внедрена от някой.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.