Нели Конуей говори за ангелските числа около нас

0
2574

Нели Конуей за пореден път зарадва своите почитатели. Тя говори за ангелските числа и  прави тълкувание на тяхното значение

nelly
Търсете посланията от духовния свят чрез ангелските числа  Сн: Nelly Coneway

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели Конуей ни изпрати тази информация.

Вероятно сте забелязали, че много често около нас се появяват числа, които се повтарят. На номера на някой автомобил. На нечий телефонен номер и по-интересното е, че когато сме изпаднали в трудна за нас ситуация, тези числа сякаш директно ни се набиват пред очите.

А щом ги забележим, ние трябва да им обърнем внимание, защото те имат някакво послание за нас.

Нели Конуей обяснява какво означават ангелските числа, ако се появят пред очите ви:



000 – вие сте били предпазени от вашия Ангел от нещо неприятно. А вашият Ангел е доволен от вашето  поведение

111 – появява се, когато ви предстои да откриете отговора на важен въпрос. Трябва да се концентрирате върху своите мисли и да се убедете, че разсъждавате  само по важния проблем. Само така ще откриете отговора.

222 – работете над идеите си, защото така ще успеете бързо да постигнете това, към което се стремите. Мислете само позитивно.

333 – имате нужда от  помощ Свише, сега е моментът да я потърсите при  всяка нужда, при положение, че вашите желания са добронамерени към всички хора около вас, а не възнамерявате да се възползвате от чуждите слабости за ваша полза.

444 – вие сте си помислили, че сте изоставени, а всъщност не трябва да се чувствате така, защото личният ви Ангел-хранител е до вас и ще ви помогне да се справите в трудната ситуация, за която си мислите, че  изход няма.

555 – сигнал, че ви предстои голяма промяна във  вашия живот. Не се страхувайте, защото това ще бъде  нещо в положителна насока.

666 – това не е знак от Сатаната. Този знак ви напомня, че сте започнали да мислите прекалено много за вашите материални придобивки. По-добре е да направите някое добро дело за ваш познат, а материалните неща ще се подредят сами.

777 – една седмица е Божествено число. Три седмици показват, че ангелите са плътно до вас. Вие трябва да работите в насоката, в която се изявявате в момента.

Това е прекрасен  знак, който предвещава единствено и само прекрасни неща.

888 –знак за предупреждение, че настъпва краят на някакъв етап от вашия живот, защото неговата мисия или същност се е изчерпала. Това може да бъде край на вашата връзка. На някое познанство или приятелство, дори смяна на работата.

В никакъв случай не трябва да правите трагедии и да се страхувате, защото новото, което предстои ще бъде по-интересно и по-добро за вас.

999 – този знак ви е изпратен Свише, за да ви каже, че някой около вас има нужда от вашата помощ. Огледайте се и окажете нужното съдействие.

Сърдечно благодарим на Нели Конуей за споделения опит и мъдрост, както и на Ангелите за помощта!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.