Месечен хороскоп за юли 2019 – зодия Стрелец

0
764

Бъдете непреклонни и отвърнете подобаващо на удара

 

месечен хороскоп
Бъдете непреклонни и отвърнете подобаващо на удара

Юлският месечен хороскоп сочи, че преобладаваща част от представителите на зодия Стрелец, ще направят опит да разрешат всички проблеми, които се трупат от доста време насам.

Сега е моментът да се помирите с колегите и/или шефовете ви. Периодът е подходящ и за ремонт в жилището ви. Промяната във вас ще впечатли много от околните и те ще започнат да ви дават за пример. Благодарение на тази промяна ще получите невероятно предложение за работа, на което едва ли ще можете да устоите.

Бъдете особено предпазливи, тъй като макар и скромни, победите ви ще предизвикат завист у околните. Не е изключено някой от тях да се опита да ни навреди. Бъдете подготвени за груба атака от тяхна страна.

За да успеете да отвърнете на удара, ще трябва да сте непреклонни и дори агресивни.
Проблемите вкъщи, на работното място, както и тези с децата, ще се решават много по-лесно, ако им обърнете внимание навреме. Можете да разчитате изцяло на себе си, не се съмнявайте във възможностите си.



Щастието е близо до вас

Според юлския месечен хороскоп, необвързаните представители на зодията най-накрая ще успеят да открият своето щастие. Случващото се ще ви е като в сън, тъй като ще получите накуп всичко онова, за което сте мечтали.

Отпуснете се и се насладете на момента. Не смейте да разваляте тази идилия с ревност и съмнения. Няма да сгрешите, ако отидете на почивка с новата ви изгора. По този начин ще имате възможността да я/го опознаете по-добре.

При семейните на дневен ред ще са въпросите, засягащи взаимоотношенията между партньорите. Вероятно ще се наложи да изслушате справедливата критика на партньора си. Най-добре е да му/й се извините и да обещаете, че няма да повторите тази грешка отново. Ако нещо ви дразни, най-добре да го споделите честно и открито. Много е важно да направите това, без проява на каквато и да било агресия.

През юли е възможно да откриете невероятен приятел на работното ви място. Ако сте премислили правилно всяка своя стъпка и следвате стриктно плана си, няма никакво съмнение, че ще пожънете невероятен успех на работното ви място.

При все, че финансовото ви положение ще е относително стабилно, астролозите съветват да се въздържате от необмислени харчове. Ако някой от семейството ви, ви помоли за заем, не бъдете стиснати и му услужете. Не се притеснявайте, ще ви върнат парите за много кратък период от време.

В края на месеца ще получите солидна сума пари или някакъв бонус за добре свършената работа, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.