Така живеят душите в Отвъдното (ВИДЕО)

0
645

Живият човек трябва да преодолее своите страхове относно смъртта и живота след смъртта в Отвъдното. Библията казва, че животът продължава в Царството небесно

Но Библията не дава обяснения как точно се случват нещата. Сега ще научите по какъв начин става това на практика.

Да не забравяме и още нещо важно. Непосредствено след своята физическа смърт хората имат аналогични преживявания, без значение към каква националност, раса, религия са принадлежали на Земята, защото зачеването и раждането става по сходен начин – естествено или инвитро, а раждането – естествено или оперативно.

Повече за тези преживяния прочетете ТУК. 

otvadnoto
Душите в Отвъдното живеят щастливо

Както става ясно, единственият българин, който в момента има богат пряк досег със света на Отвъдното е писателят Христо Нанев, защото той е направил и прави много регресии, чрез които помага на живите да се избавят от техните болки, фобии, страхове, предразсъдъци, както и да получим информация какво се случва в Отвъдното, което трябва да приемаме като далечна чужбина.



На 14 февруари  беше първата за 2015 г. Задушница. Датата съвпада с два големи празника – Трифон зарезан и Свети Валентин.

Може би не е случайно това съвпадение, защото то ни препраща не само към живите, но и към мъртвите.

В същото време, след разказа и обясненията на Христо Нанев повече не трябва да изпитвате притеснения, че вашите близки в Отвъдното се чувстват зле. Трябва да знаете, че за тях се грижат по-рано починалите и множество напреднали духовни същества.

Сами чуйте разказа на писателя Христо Нанев във „Въпрос на гледна точка“, защото всеки един преразказ би променил съдържанието и смисъла на думите му.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.