Месечен хороскоп за юли 2019 – зодия Водолей

0
639

В средата на месеца здравословен проблем ще напомни за себе си

 

месечен хороскоп
В средата на месеца здравословен проблем ще напомни за себе си

Според юлският месечен хороскоп, периодът се очертава като изключително добър за представителите на зодия Водолей.

Вие сте от малцината, които са обединили успешно в себе си мъдрост и лекота. Именно тези ви качества ще влязат в сила, за да прецените дали предложението, което ще получите и на пръв поглед е доста изкусително, наистина си заслужава да бъде прието.

Ако ви предстои пътуване, проверете всичко добре и то поне десет пъти. Неслучайно ви даваме този съвет, защото, ако забравите нещо дребно на пръв поглед, може да съсипете почивката си. После не се сърдете на никого другиго, освен на себе си.

Ще се радвате на постигнатото с много труд. Не е изключено да се снабдите с нов недвижим имот. Не пропускайте възможността да отидете със семейството си на почивка на морето. При все, че успехите ви напоследък предизвикват завист у околните, не се предавайте и продължавайте да дерзаете. Истината е, че през този период няма да имате равни нито във финансовата, нито в любовната сфера.



Обърнете внимание на здравето си

Имайте предвид, че в средата на месеца, здравето ви ще започне да куца. Дълго отлаган здравословен проблем ще напомни отново за себе си. Не го пренебрегвайте и този път, за да не съжалявате на по-късен етап.

Юлският месечен хороскоп предупреждава, че през периода трябва да сте особено внимателни с чувствата си. Замислете се добре, ако ще се впускате в нова любовна връзка. Тя не само се очертава като изключително ненадеждна, а дори може да съсипе живота ви.

Онези от вас, на които старите отношения са им омръзнали, ще бъдат изправени пред доста труден избор. Ще трябва да избирате да останете с този човек в името на предишните ви отношения или пък да се оттеглите и да останете сами, поне за известен период от време. Не бързайте да вземате решение, преди да сте обмислили всичко повече от добре.

Семейните представители на зодията, ще трябва да проведат тежка битка с ревността си. Дори тя да е основателна, е нужно да проявите известна доза сдържаност. Имайте предвид, че в старанието си да получи вашето внимание, любимият ви ще провокира чувство на гняв и ревност.

Освен това трябва да си признаете поне пред себе си, че и самите вие не сте светци. Любовна връзка с колега или флирт със стар познат ще ви върне към скъпи за вас спомени. Въпреки това, веднага след като това приключи, ще побързате да се върнете отново под топлото крило на вашия съпруг, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.