Месечен хороскоп за юли 2019 – зодия Риби

0
848

Задава се нова любов на хоризонта за необвързаните от вас

 

месечен хороскоп
Задава се нова любов на хоризонта за необвързаните от вас

Юлският месечен хороскоп сочи, че представителите на зодия Риби ще бъдат доволно възнаградени за успехите им.

Това означава, че онази част от вас, която е претърпяла финансови неуспехи или пък има дългове, ще остави всички тези притеснения в историята. Истината е, че ви очаква едно приказно лято. Най-добрата новина за вас е, че този период ще продължи до края на годината.

Предстоят ви някои доста големи промени. Те може да са свързани с промяна на работното ви място или пък ново жилище за някои от вас. Доброто през юли ще преобладава за вашата зодия, категоричен е юлският месечен хороскоп. Гребете с пълни шепи от всичко онова, което ви дава съдбата и изживявайте пълноценно всеки щастлив миг.

С началото на месеца ще ви залее и лятното настроение, при това с пълна сила. Побързайте да свършите работата си преди настъпването на юли, тъй като тогава вече ще сте настроени на морска вълна и концентрацията определено ще ви куца.



Бъдете особено внимателни, тъй като съществува сериозен риск да попаднете под ударите на слънчев или топлинен удар. Поради някои стресови ситуации на работното място, към средата на месеца може да ви „навести“ и слаба невроза. Истината е, че членовете на семейството ви също ще имат принос към това ви състояние.

Подарете си почивка, заслужавате я

Научете се да релаксирате, за да избегнете по-голям риск. Отделяйте ежедневно по 20 минути за себе си, в които да се отдадете на пълен релакс. През това време си почивайте от всичко и всички. Ако това не е достатъчно, за да облекчите напрежението, опитайте с лечебна музика.

Семейните от вас ще бъдат изправени пред семейна криза. Ще трябва да изясните някои обстоятелства, които ще наложат да се върнете в миналото, а това неминуемо ще доведе до кавга. Действайте спокойно и не се поддавайте на емоцията, още повече на агресията.

В случай, че все още не сте обвързани, то имаме добра новина за вас. През този период ще срещнете доста интересен човек, който ще разпали силни чувства у вас. Не се страхувайте да изразите себе си. Имайте предвид, че неувереността не е във ваша полза в каквато и да било ситуация.

Освен това, човекът, в когото ще се влюбите е някъде наблизо. Нужно е само да го откриете. Не се изненадвайте, ако това се окаже добър ваш познат, на когото сега ще погледнете с други очи.

Въпреки, че финансовото ви положение ще е стабилно през този месец, не си позволявайте необмислени харчове. Ако пръскате луди пари за глупости, рискувате да изпаднете в доста неприятна ситуация, пише zajenata.bg.
.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.