МВР издирва ученичката Михаела

0
270

Близките на изчезналата Михаела са изключително притеснени за нейната съдба. Поискаха МВР да я обяви за общодържавно издирване

Изчезналата ученичка Михаела, която МВР издирва Сн: ОД на МВР в Бургас

Михаела Миткова Михалева е на 16 години.

Тя е от град Камено, общ. Бургас.

Михаела напуснала своя дом на 22 юни 2019 г. и все още от нея няма никаква следа.

Ученичката е висока 160 см. Косата й е дълга до раменете, права и черна.Очите й са пъстри. Веждите са плътни и добре оформени.

Близките на Михаела не знаят как се е облякла в деня, в който е напуснала своето семейство.

Но ако е обула къси панталонки или къса пола, на лявото й бедро ще се види направена татуировка. Фигурата на татуса прилича на монахиня.

От МВР се обръщат с апел към всички граждани. Ако сте виждали момичето от снимката през днешния ден или вчера, уведомете полицията.

Можете да се обадите на тел. 112 или да уведомите най-близкото до вас поделение ОД на МВР или РУ на МВР. Издирването се извършва от полицията в Бургас.

Възможно е Михаела отдавна да не се намира на територията на Бургас. Затова не трябва да се притеснявате, че сте забелязали лицето в друга част от страната.

Вашата информация може да бъде оскъдна или да ви се струва незначителна. За полицията може да се окаже много ценна следа. И по този начин скоростно да открие изчезналата Михаела, за да я върне при близките й.

Анонимността на всеки подал сигнал е гарантирана, припомнят от МВР.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.