Дете на 14 години се удави, водач блъсна полицай

0
441

Днес се разиграха две нетипични драми. Непокорен водач блъсна полицай по време на проверка. Дете на 14 години се удави в морето

Дете на 14 години се удави в Черно море близо до Ахелой. Съболезнования на неговите близки!

В село Карапелит служител на полицията на Добрич спира бус за проверка.

Пътническият бус е с регистрация град Добрич. Водачът на буса е на 56 години.

Докато полицаят извършвал проверката, шофьорът внезапно потеглил рязко. Съборил униформения служител на земята. Колегите на пострадалия полицай заловили виновния водач. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Пострадалият им колега е откаран в болницата в Добрич. Няма опасност за живота му, въпреки че е получил охлузни рани по тялото, мозъчно сътресение и има травма на главата.



Дете на 14 години се удави в Черно море близо до Ахелой.

Според информация на „Флагман“ трагедията се е случила около 11:50 часа. Момчето е плувало във вълнолома между комплекс „Мидия“ и хотел „Липите“.

Детето е от Каблешково. Тялото е било откарано в Съдебна медицина за извършване на аутопсия. По случая работи полицията в Бургас. Образувано е досъдебно производство.

Аутопсията ще покаже дали детето е имало здравословен проблем, заради който е настъпила смъртта във водата. Може да е получило дори схващане на крака и да не е могло повече да плува. Това е изключително коварен проблем.

Мускулът на крака долу, където е сводът на крака се схваща неочаквано. Кракът започва да изтръпва, а плувецът не може повече да плува. Този проблем крие опасности дори за опитните плувци. Затова, ако имате подобно неразположение, никога не влизайте да плувате сами. Винаги навлизайте във водата с друг опитен плувец. Ако ви се случи неприятното схващане, другият човек ще ви издърпа на брега и ще ви спаси.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.