Безкръвно лечение на тумори с ултразвук вече и у нас

2
915

Борбата със смъртоносните тумори вече и у нас е лесна, след като беше закупен уникален апарат, с който безкръвно доказано туморите биват унищожени

Това е едно наистина революционно откритие, след като не се налага оперативна намеса в тялото, няма болка и цялата процедура не отнема много време.

Както  писаха в Лекува.нет ТУКидеята за закупуването на този уникален апарат е на екип от специалисти от Плевен.

Това са проф. Горчев, неговия работен екип и  проф. Жоу Кун. Заедно  прилагат една уникална терапия на болните от рак, с помощта на  която убиват всички вредни тумори с помощта само на ултразвук.

Проф. Горчев е ректор на плевенския Медицински университет. Проф. Жоу Кун е гост от Китай.



tumori
С помощта на ултразвук от този апарат, загиват всички тумори

Лечението на всякакви тумори с помощта на ултразвук е един наистина иновативен начин.

Прецизната апаратура, която работи по безкръвен път, дори не се налага използването на упойка  – анастезия,  подава ултразвукови вълни в тялото на пациента, които биват  насочени към проблемните тумори. Туморите  загиват, без да увреждат здравите клетки в организма.

След като манипулацията за умъртвяване на тумори с помощта на ултразвук приключи, пациентът веднага се прибира вкъщи.

Проф. Жоу Кун идва  от Китай. Той направил  специализация при създателя на революционния апарат и е изключително вещ при процедурите за убиване на туморите от черния дроб и  панкреаса при болните  пациенти.

Апаратът за унищожаване на вредните тумори е изключително прецизен.

Вкараният ултразвук не наранява целостта на здравите клетки, а само на увредените от рака.

gorchev
Проф. Горчев и проф. Жоу Кун

Правени са процедури на жени, които имат   миома от 7 см.  Ако бъде извършена подобна операция, трябва да бъде отстранена цялата  матка.

С помощта на новия апарат това не се налага –  само туморите са убити, а здравата матка е запазена цяла.

Това дава изключителен шанс на жената, ако не е раждала все още – да има деца, или ако иска да роди още деца, да може да износи плода без проблеми.

Плевенският екип медици разказал пред журналисти на “24 часа”, че преди да се подложи на тази процедура, пациентът с рак на панкреаса виел от страшната болка, а след уникалната интервенцията, сам станал и слязъл от  платформата на апарата.

Това е един невероятен  шанс за всички страдащи от различни форми на рак!!!

Медицински център “Хайфу” се намира в гр.  Плевен в клиниката “Света Марина”, която е разположена в Западната индустриална зона.

Можете сами да разгледате сайта на центъра “Хайфу” ТУК.

Чрез сайта имате възможност да направите запитвания –  как да се запишете за консултации и лечение,  какви са цените и други.

сподели бутон

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Поклон пред човека ,който ме спаси .Дай Боже дълги години да спасява човешки животи .Радвам се ,че напредваме в борбата срещу тази коварна болест .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.