Шеф Петров насмете колега: Дори таксиджиите не го знаят!

0
497

Шеф Петров не е в добри отношения с всички в своя бранш. Той разказа любопитна история, с която става ясно, че не се понася с негов колега.

Борис Петров, или както всички го знаят – шеф Петров, насмете свой колега по брутален начин. Той го осмя с интересен разказ за разговор в такси.

шеф Петров
Шеф Петров насмете колега

„За какво са ти звезди, като не те знаят Таксиджиите“

Говоря си преди малко с Таксиметровия шофьор. Забавен човек возил ни е..
Вика

-Шеф Петров, вчера качих един готвач от Борис и Позитано, ама през целия път ми разправяше колко добър е и как догодина ще вземе Мишлен. Гледам го не го знам Младо момче. Знаете ли го?
Казвам,



– Да знам го, добър е! Ама да не е бил пиян или на „черешата“

– Абе сега като върна лентата, май имаше нещо… много се хвалеше. Всички бил учил!?

– Е щом не го знаеш, значи разбираш защо толкова е разказвал за себе си, му казах

След това се замислих, как след един разговор „убий време“ човек разбира много неща..

Например разбрах, че не трябва да му се сърдя на Прогресивното, не е лесна и неговата. Колко е уверен в себе си, а дори Таксиметровите шофьори у София не го познават….Като се замисли човек, те знаят и кварталните кучета по име…Без да ги питам всяка вечер ми разказват в кой ресторант какво става, персонал, всичко 😉
ГОГО МИШЛЕНА хванал да им разказва….ха ха жив и здрав да е 10 звезди да вземе.. 🙂

..И понеже ме чете от профила на жена си да му кажа!
Гого, не се хвали на Таксиджиите колко си добър ако не те знаят.. тъпо е! Като дойде време те ще ти казват колко си добър..те знаят всичко тиквичке!

..за справка да ти кажа като му казах на кой е Ресторанта, знаеше всичко за него, за кой е бил женен, кога какво и как.. ама за теб… с ниско бюджетни клипчета за бира в Нета, няма да стане.. Инфлуенсъри ти трябват ;)))“ – гласи историята на шеф Петров, без редакторска намеса.

Има вероятност той да говори за шеф Георги Бойковски, който е негова конкуренция от години. Предвидливо обаче Боби Петров не споменава имена.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.