Ясновидката Севинч Балъкчъ: Човек сам може да си помогне срещу магиите! (Излекувала и Ламбо-виж още)

8
6091

Ясновидката Севинч Балъкчъ е сред най-известните ни екстрасенси

Ясновидката Севинч Балъкчъ е помогнала на хиляди хора. Севинч Балъкчъ от Нова махала е помогнала не само на обикновени хора, а и на много звезди.

Тя пази имената им в тайна, но нея лично я похвалил Стефан Данаилов. Ламбо твърди, че на нея, до известна степен, дължи успешната си битка с рака.

От години ясновидката живее в балканското селце. За нея комшиите казват, че има цял куп с феноменални способности. Тя виждала бъдещето, говори с мъртвите, лекува с билки и енергия.

Тя е сред малкото родни екстрасенси, които безпогрешно познават дали човек е болен или е пострадал от магия.



Според нея не всяко неразположение или поредица от неудачи или лош късмет е непременно магия. Но Севинч Балъкчъ е категорична, че магията съществува.

Ако човек е омагьосан, един от признаците е да чувства парене в областта на пъпа. Но признаците са комплексни. Те са слабост, обърканост, невъзможност да са справим с ежедневни проблеми и ситуации.

Тя казва и техниките, с които можем да се справим сами. За развалянето на магии се използват огън, вода и кристали. Но най-важен е мисловният и енергиен поток, съветва ясновидката.

Един от начините да разберем дали имаме направена чужда намеса е като използваме олио и светена вода.

Севинч Балъкчъ е помогнала на хиляди хора, сн. Фейсбук

Правим следното: пускаме три капки олио в съд със светена вода.Разтвори ли се само една, нямаме направена магия. Но размият ли се и трите, значи категорично имаме вредна намеса.

Севинч и други баячки ни съветват да носим в дрехите си забодена безопасна игла. Използва се срещу лоши очи.

Същото действие притежава и метла, която да сложим пред вратата на дома. Зли духове гоним от къщата си и с изгорени листа от коприва, както и с разпръснати зърна от анасон.

Кестенът и орехът също имат огромна сила срещу негативното влияние. Морската сол също се използва срещу магии.

Важното е да я заредим за една нощ на пълнолуние. После се поставя в ъглите на стаите и след няколко дни се изхвърля.

Друга техника, която можем да използваме в домашни условия е с планински кристал.Той се измива с течаща вода и се суши 3 часа на слънце.

После с него се описват 33 кръга над съда с вода в прозрачна купа и се нарича за какво се зарежда течността.С тази жива вода се пръска в стаите против магии.

Освен всичките тези техники ясновидката Севинч Балъкчъ препоръчва и молитвата.

Човек може да си помогне и със силата на водата, като се облива с нея или го прави мислено, за да се изчисти от всичко лошо.

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. Това са напълно глупости тази жена изопщо не е лечителка а шсрлатанка на мен ми продава билки за 50 лв които са пълни в поляните нищо не разбира и не може да лекува не се подлъгвайте. В Нова махала има наистина лечителка но н ее севинч

  2. И аз бях при Севинч и не съм Доволен нищо не можа да ми познае нито да ме излекува тя продава само билки и мехлеми които не вършат никаква работа

  3. Можете ли да напишете къде се намира Нова махала и как да открия истинската лечителка? Много ми е важно!
    Предварително благодаря!

  4. Къде се намира Нова махала? Бихте ли написали как да намеря другата лечителка?
    Предварително благодаря!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.