Аня Пенчева и Сашо Диков показаха своето първо внуче

0
966

Петя Дикова стана майка за първи път на 22 април 2019 г. ТВ водещата на КулТ роди момченце. Аня Пенчева и Сашо Диков са страшно щастливи

Аня Пенчева и Сашо Диков са прекрасни баба и дядо на малкия Алекс

Три месеца по-късно малкият Алекс вече е пораснал.

Първата обща снимка на цялото семейство е вълнуваща.

Петя Дикова в средата държи бебокът. До нея е съпругът й Илиян Любомиров.

До нея от другата страна са щастливите баба и дядо. Обичаните Аня Пенчева и Сашо Диков. Една истинска семейна идилия!Бебокът се роди с дължина 55 см и с тегло 4 кг 260 гр.

Името, което Петя Дикова и таткото дадоха на бебето съвсем не беше случайно. Александър е кръстен изцяло на дядото Сашо. Но първата буква препраща към баба Аня.

Аня Пенчева и Сашо Диков присъстват на първата семейна снимка с малкия Алекс

Така, че Аня Пенчева и Сашо Диков не може да не бъдат доволни от този жест на тяхната дъщеря. И на зетя, естествено. Защото в много семейства все още спазват по-старите традиции да кръщават първото дете на свекъра или на свекървата, а следващото на тъщата или на тъста.

Певицата Нора Караиванова на 17 юни 2019 г. стана майка за първи път. Бебето е момченце и са казва Виктор.

Цветелина Петкова е бременна в 6-я месец. След 3 месеца тя и Криско ще станат родители за първи път. Двойката не разкрива пола на бъдещото бебе.

Може да са решили да не го научават предварително. А може просто да не искат другите да го узнаят преди да се случи чудото на неговото раждане.

Актрисата Дария Симеонова вече е напред с материала. Нейният син е на 9 месеца. Той се роди в началото на септември миналата година.

Но Дария вече го заведе на Черно море. Актрисата от “Откраднат живот” обожава морето и плажа. Тя е решила да увлича и своето момченце към водата.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.