Меркурий влезе в зодия Лъв. Ето как ще се отрази това на всеки зодиакален знак (II част)

0
898

Конфликтите на работното място може да са ви от полза

 

зодия
Конфликтите на работното място може да са ви от полза

Както вече споменахме в първата част на този материал, на 28 юни Меркурий влезе в знака на зодия Лъв. След 8 юли обаче, той става ретрограден.

Как ще се отрази това състояние на всяка една зодия, можете да научите в следващите редове:

Лъв
Царствената зодия Лъв не трябва да оставя мислите си неизказани. Постарайте се да не взимате прибързани решения в този период. Не бързайте да давате и отговори, преди да сте помислили добре. Мерете си много добре приказките. Има риск да се изпуснете да кажете пред някого нещо, за което ще съжалявате на по-късен етап. Дори да сте прави за това, което казвате, има сериозен риск да си навлечете неприятности.

Дева
През този период ще научите доста интересни тайни. Не се изкушавайте да споделите вашите с някого, тъй като рискувате след време да бъдат използвани срещу вас. Не взимайте и не давайте пари назаем през този период, тъй като в противен случай ще затрудните собственото си финансово положение. Въпреки всичко има шанс да разрешите стари финансови проблеми. Не е изключено да ви върнат сума, за която вече сте забравили.



Везни
Обърнете повече внимание на покровителите и приятелите си. Не забравяйте, че работата в екип ви гарантира желания успех. През периода ще нарасне нуждата ви от приятни емоции и забавления с приятели. Чувствате се неуверени в настоящата ви връзка. Крайно време е да се изправите пред трудностите и да се опитате да ги решите, вместо да слагате край на връзката.

Не споделяйте тайните си, за да не съжалявате

Скорпион
Твърде вероятно е да не успеете да реализирате целите, които сте си поставили. За никого не е изненадваща честата смяна на приоритетите ви, но това е една от пречките за постигането на успех. Внимавайте в разговорите с началството, за да не си навлечете неприятности. Отпуснете се и следвайте ритъма. Имате добри възможности за реализация.

Стрелец
Не се вглъбявайте твърде много в грешките от миналото си, ако искате да реализирате успешно проекта, с който сте се захванали. Не използвайте стари източници на информация. Разширете мирогледа си. Оставете на заден план планирането на лятната ваканция.

Козирог
Не е изключено да ви се наложи да обсъдите финансови проблеми с партньорите си. При все, че получавате подкрепа от околните, може да се окаже, че не я разбирате. Измежду паричните затруднения могат да изникнат и други проблеми. Обърнете внимание на здравето си.

Водолей
През този период най-актуалното за вашата зодия ще е подписването и преподписването на договори, както и актуализиране на стари задължения. Опитайте се да не предоговаряте точно в този период, тъй като съществува риск от провал.

Риби
Дребните детайли, които управляват ежедневието ви към момента, могат да ви отдалечат от цялостната картина. Трудностите в ежедневните ви занимания са провокирани от вашето непостоянство. На работното ви място няма да липсват интриги. Интересното е, че те няма да ви пречат, а дори ще са ви от полза. Не сваляйте летвата на висотата на колегите ви, а останете по-високо от тях, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.