Д-р Стоилов обяснява какво ще представлява човекът на бъдещето, който се формира в момента

0
956

Д-р Румен Стоилов гостува в предаването „Без формат“ на Etv Haskovo и говори за космическите трансформации и тяхното проявление във физическото тяло

Д-р Стоилов

Д-р Румен Стоилов е кардиолог, който практикува своята професия. В свободното си време се е отдал на духовни практики и изследвания. Изнася семинари на различни теми.

Вселената е започнала да се променя изключително радикално. За съжаление ние не усещаме тези промени, а научният свят също не реагира.

Над нас има същества, които движат цялата Вселена. Те са се убедили, че човечеството е консервативно и инертно. То не обича промените. Ако ще се случват промени, то те ще се случват без да бъдем информирани. И без да изгубим равновесието на стериотипа. Целта е да развиваме все повече своя потенциал да творим себе си и околния свят.

Вселената е изградена от 3 части. Тъмна енергия – тя има маса, но не може да бъде снимана, защото не е нито звезда, нито галактика. Заема около 35% от цялата маса на Вселената. Тъмната енергия заема 61%, а останалите 4% е Вселената, в която ние живеем.



Еволюцията се състои в следното нещо. Светът се отваря все повече. Ние се отваряме все повече към Вселената като увеличаваме своя потенциал.

Науката от 15 години насам е установила, че калцият в нас намалява, а се увеличава нивото на силиций. Ние ставаме все по-прозрачни като кристали, като стъкло, като светлопровод. Ние можем да поемаме много по-голямо количество светлина. Дори някои хора са в състояние да се хранят с нея. В момента тече процес за формиране на светлинното човешко тяло.

Човешкият мозък работи, благодарение и на магнитното поле. Без магнитно поле, паметта се губи, казва д-р Стоилов.

Акашовите записи не се намират някъде в Космоса, а в ДНК на всеки един от нас. Става дума за познание за Твореца, за Вселената и за създаването на света. Това познание е толкова добре закодирано и заключено, че неговото разчитане не е било възможно.

Но през последните години започна процес на отваряне на вселенското познание за нас вътре в нас.

Истинският човек трябва да бъде съвършено същество с ангелска същност, което притежава невероятно голям потенциал.

Ако един човек е намерил центъра на спокойствието вътре в себе си и е събудил силите на знанието, той може да получава познание вътре от себе си, а не от външни източници.

Проявленията вече са налице. На много хора мозъкът започва да излъчва синя светлина. Аурата на много хора вече е златиста или сребриста. Епифизната жлеза в центъра на мозъка също се е активирала. Тя представлява малка космическа сателитна антена. Приема информация от фините светове, а след това ги предава на мозъка и на цялото тяло.

Активира се тимусът – жлезата зад гръдната кост. Тя е свързана с имунната система. Променя се начинът, по който функционира имунната система и начинът, по който контролира функциите на тялото. Появи се нова наука психо-невро-имуно-ендокринология.

До сега се смяташе, че нервната система и мозъкът командват тялото. Но се оказва, че сърцето командва тялото преди да се намеси нервната система. Слънчевият сплит командва всички вътрешни органи.

ДНК е паметта на Вселената, на Космоса, на всеки един човек. ДНК привлича светлина. ДНК притежава 12 нишки. До сега са се активирали само по 2. Но тече процес на събуждане на останалите 10.

Хипокампосът в мозъка вече е започнал да променя своя начин на действие. Подготвя се да разшифрова новите потоци от информация, които ще започнат да идват от Космоса.

Още непознати и интересни факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.