Няма да повярвате колко много разкрива профилната ви снимка в социалните мрежи (I част)

0
386

Дори не предполагате колко много говори за вас

 

снимка
Дори не предполагате колко много говори за вас

Колкото и невероятно да звучи, профилната ви снимка в социалните мрежи разкрива изключително много за личността и характера ви.

Профилната снимка на практика е вашето представяне в социалната мрежа.

Ето какво издава профилната ви снимка:

Снимка от детските ви години
Ако сте избрали за профила си снимка от вашите детски години, то вие сте изключително сантиментален и чувствителен човек. Притежавате завидно чувство за хумор. Вие сте мил и приятен човек, с позитивен подход към околния свят. Привличате като с магнит хората към себе си. Понякога обаче се криете в собствения си свят и не допускате никого другиго в него.



Снимка на вашето дете (бебе)
Всъщност в това няма нищо изненадващо. Истината е, че вие сте изключително горди с рожбата си и я обичате изключително силно. Децата обикновено карат потребителите на социалната мрежа да губят себе си и да се подчинят на света на това малко и невинно същество. Детето е приоритет за вас и вие се чувствате горди, че сте родители. То е най-голямото щастие в живота ви.

Ще се изненадате колко много можете да научите от нея

Снимка с вашата половинка
Изпитвате неистово желание да покажете вашето щастие на света и дори да го изкрещите, за да ви чуят всички. Изгаряте от желание да се похвалите с радостта си и да споделите щастливите ви моменти с останалите. Любовта е най-важното нещо за вас в този живот. Вие изпитвате нужда да се грижите за някого и да го обичате.

Лошото е, че тази профилна снимка издава, че има вероятност да страдате от емоционална нестабилност или пък имате психически проблеми. Често пъти не сте в състояние да се справите с проблемите, които изникват. Дори най-малкият проблем, може да ви създаде сериозен дискомфорт. Вие сте много чувствителен човек, но в същото време нервите ви, са опънати до краен предел, а това удря сериозно по самочувствието ви.

Ваша снимка от някакво събитие
Вие сте доста интересна личност и в същото време безразсъдни. Обожавате да се хвалите, но в същото време не ви интересува мнението на околните. Радвате се на живота, гребете с пълни шепи от него и не го приемате твърде на сериозно. Това, което ви откроява от останалите, е вашата лекота и свобода, с която си живеете живота. Вие определено изживявате пълноценно всеки миг. Каквото и да ви поднесе съдбата, е добре дошло. Черпите максимално и с пълни шепи от този живот, защото знаете, че е единствен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.