Няма да повярвате колко много разкрива профилната ви снимка в социалните мрежи (II част)

0
422

Не обичате личния ви живот да става обществено достояние

 

снимка
Не обичате личния ви живот да става обществено достояние

Както вече споменахме в първата част на този материал, профилната ви снимка издава изключително много за личността ви.

Ако искате да научите какво издава профилната ви снимка, можете да го направите в следващите редове.

Ето какво говори тя за вас:

Снимка от разстояние
Ако едва се забелязвате на профилната ви снимка, тъй като е направена от доста далеч, това е знак, че цените изключително високо поверителността. Вие сте интересна и изключително отговорна личност. Вътрешният ви живот е много богат. Не сте съсредоточени върху себе си, а се интересувате повече от околния свят. За вас външният вид не е от особена важност. Предпочитате да инвестирате в опит, а не в предмети. Обожавате пътуванията и се опитвате да ходите редовно на тренировки.



Снимка на животно
Ако профилната ви снимка е заменена със снимка на животно, то вие предпочитате да държите останалите на разстояние от личния си живот. Вие сте доста отвлечени, прикрити и недоверчиви. Изпитвате страх от хората и поради тази причина сте издигнали стена около себе си. Разбира се вие също можете да бъдете изключително любезни, отзивчиви и сърдечни. За тази цел обаче, първо е нужно да опознаете добре отсрещния човек и едва тогава може да му позволите да влезе във вашия свят.

Дори не предполагате колко много може да се научи от нея

Снимка, на която сте заедно с детето ви
Ако това е профилната ви снимка, то тя издава, че сте изключително енергична личност, изпълнена с живот. Не можете да се заседите дълго време на едно място. Обожавате живота, но в същото време се чувствате отлично в ролята си на родител и я изпълнявате с желание и любов. При все, че сте оптимистична личност, лесно се разпалвате. Вие сте много емоционални и настроенията ви се променят твърде често.

Селфи
Хората, залагащи на такава профилна снимка, са забавни, оптимистични и директни. Освен това притежават невероятно чувство за хумор. Момичетата, която избират такава профилна снимка, са привлекателни и уверени в себе си. Те се интересуват от околния свят, изслушват отсрещния човек и обичат да помагат. Въпреки редицата стереотипи около селфитата, трябва да отбележим, че те не означават нищо лошо.

Снимка с цялото ви семейство
Вие сте човек, ценящ традициите и семейните ценности. Чувството ви за отговорност, е ненадминато. Консервативни сте и промените в живота ви плашат. Не смятате, че ако нещо е добро, трябва да се променя. Много трудно бихте позволили на някого да ви убеди в обратното на вашето виждане.

Снимка на детайл от лицето, сниман отблизо
Профилната ви снимка издава, че сте изключително оригинална и творческа личност. По всяка вероятност хобито ви е доста необичайно.
Истината обаче е, че това изображение може и да е сигнал за комплекси, както и това, че искате да скриете нещо и поради тази причина сте снимали само детайл, който ви представя в най-добрата ви светлина, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.