Изключително ефикасен метод за премахване на торбичките под очите

0
1154

Този метод действа безотказно

 

торбички
Този метод действа безотказно

Торбичките под очите, са един от най-големите бичове за дамите.

Лятото е сезонът, в който като че ли повече от всякога всяка дама иска да изглежда перфектно. Сами се досещате, че торбичките под очите далеч не се вписват в тази концепция.

Истината обаче е, че точно през лятото торбичките под очите, са често срещано явление. Това се дължи на факта, че горещините карат тялото постоянно да попълва запасите си от вода. В същото време пък излишъкът й води до подпухналост и образуване на торбички под очите.

Разбира се не трябва да пренебрегваме недоспиването, стреса, умората и нервите, които също много допринасят за появата на торбичките под очите.
Вероятно всяка от вас разполага със собствени методи за справяне с този проблем. Докато някои се лишават от чашата вода преди сън, то други ходят на козметични процедури или използват кремове.



Тук е моментът да отбележим, че никой от гореизброените методи не дава резултат като тайната, която ще ви споделим в следващите редове.

За да се избавите от неприятните торбички под очите, са ви нужни:
4 с.л. сол
2 броя фини парчета плат
Конец или връв

Забравете за този проблем със смес за жълти стотинки

Вземете парчетата плат и във всяко едно от тях изсипете по 2 с.л. сол. След това съберете краищата на плата и ги вържете с конеца. Трябва да получите нещо като бохча. След като вече сте си направили „оръжията“ срещу торбичките под очите, ги оставете на нощното си шкафче. Когато се събудите на сутринта, ги поставете върху очите си и ги оставете да действат в продължение на 5-10 минути. Добре е да съхранявате торбичките със сол на сухо и тъмно място.

В случай, че изпитвате притеснение, че съществува риск да заспите отново по време на тази процедура, то тук на помощ идва алармата. Навийте си часовника за определения час, в който ставането вече е неотложно.

Друг изключително ефикасен и бърз метод за справяне с торбичките под очите, са кубчетата лед. В този случай дори не съществува риск от повторно заспиване, дори напротив – те ще ви разсънят повече от добре.

За да извлечете още по-голяма полза от ледените кубчета, е добре да си направите труда да замразите отвара от лайка. Тя е невероятно природно средство в борбата с неприятните торбички под очите. Ще се уверите лично още след първия път, в който я приложите.

Въпреки всичко, ако торбичките продължават да съпътстват ежедневието ви, то е най-добре да посетите лекарския кабинет, за да се установи причината, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.