Астрологът Алена: Ретрограден Меркурий настъпва

0
1344

Отново настъпва период на ретрограден Меркурий. Астрологът Алена дава ценни съвети за този специален период

Алена говори за новия ретрограден Меркурий

Вторият за 2019 г. ретрограден Меркурий настъпва в нощта на 7 срещу 8 юли.

Както вече много хора знаят, позитивната планета започва да се върти в обратна на своето върнете посока. По този начин се променя нейното влияние върху хората и събитията.

Поради тази причина е важно да се спазват някои важни правила.

Например, в никакъв случай не сменяйте своята работа. Ако преди този период сте направили съответните уговорки, можете да промените своето работно място.



Но ако в рамките на няколко дни сте провели преговори за новата си работа и веднага я промените, има риск да сбъркате. Защото може да сте уговорили прекрасна заплата, а когато отидете на новото работно място да се окаже, че няма да ви дадат тези доходи.  Или че колегите не са толкова доброжелателни, колкото са ви изглеждали в началото.

Никакви нови бизнес начинания и подписване на договори. Това важи за големи, грандиозни проекти. За междудържавни спогодби. Защото и там някои клаузи могат да изглеждат добри, а по-късно да се окажат подводни камъни.

Не сменяйте жилището си в този период. Т.е. не го обявявайте за продан, защото може да загубите. И не купувайте ново жилище. Защото може да се окаже, че съседите са проблемни или има други неприятни подробности, които не сте сетили да проучите.

В период на всеки следващ ретрограден Меркурий трябва да се научим да не допускаме грешките от предишните ретроградни периоди.

Ако в период на ретрограден Меркурий има аспекти на противопоставяне с агресивни планети – Марс, Сатурн, Плутон, ще има прояви на агресия. Битови скандали и разправии. При тях може да се стигне до непоправими последствия.

2019 г. е под влиянието на Юпитер с вибрации 3. Това е аспектът на общуването, каза Алена, докато гостува при Антон Хекимян.

Трябва да се научим да не бъдем нагли и напористи в комуникацията с околните,  за да не обидим някого.

По време на ретрограден Меркурий не се забранява реализирането на брак и годеж, които са били предварително планирани. Може да се осъществяват пътувания, но когато са били предварително планирани.

Да не се купуват самолетни билети в периода на ретроградност. Ако е спешно наложително,  внимавайте  от коя компания купувате билетите.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.