Седмичен хороскоп на Алена за периода 08-14 юли (II част)

0
680

Не реагирайте първосигнално

 

седмичен хороскоп
Не реагирайте първосигнално

Точният седмичен хороскоп, изготвен от топ астролога Алена вещае вълнуваща седмица, която ще премине под знака на взаимодействието и уважението към ближния.

Пред какви изпитания и щастливи моменти ще бъде изправен всеки един зодиакален знак през настоящия период, можете да научите от точния седмичен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той:

Везни
Има малка вероятност да ви застигнат мрачни мисли и желания. Добрата новина е, че през този период ще взимате важни решения със завидна лекота. А най-хубавото в цялата тази ситуация е, че тези решения ще се окажат правилните. Интуицията ви ще е изключително силна, така че можете да й се доверите напълно. Няма никакво съмнение, че ако имате нужда от допълнителна информация или съдействие, ще ги получите.



Скорпион
Ако обичате себе си и се стараете да удовлетворите своите нужди и желания през този период ще сте в синхрон с астрологичните влияния.
Точният седмичен хороскоп вещае, че имате огромна потребност да получите внимание и любов. Много от вас ще получат това, от което се нуждаят. Ако нямате половинка до себе си, не се самосъжалявайте. Нужно е да откриете начин да доставите удоволствие не само на тялото, а и на душата си.

Стрелец
Точният седмичен хороскоп вещае, че идните дни ще са много приятни и успешни за вас и нещата ще се случват почти без проблеми. Ако се налага да въведете някаква промяна или предстои провеждане на труден разговор, сега е моментът да го направите. Достатъчна ще е вътрешната ви убеденост, че сте на прав път, за да ви вдъхне нужния кураж.
Ако имате делови отношения, които вече не желаете да поддържате, периодът е много подходящ да сложите край.

Финансите ще са водеща тема за Водолеите

Козирог
През идните дни събитията сякаш сами ще ви подтикват да кажете на глас онова, което мислите и чувствате. Ще мате желание да споделяте мислите и плановете си с други хора. Дори тези от вас, които по принцип са по-затворени и прикрити ще бъдат обзети от това желание. Трудно е да се каже обаче дали споделянето ще ви сближи с някого или дори напротив – ще го отблъсне. Това зависи до голяма степен от вас самите.

Водолей
Финансите ще са водеща тема за вас през този период. Добата новина е, че можете да очаквате положително развитие, тъй като ще обмислите добре нещата и ще вземете правилно решение. Ако през следващите дни купувате или продавате нещо, има голям шанс да успеете. Периодът е много благоприятен за сключване на договори.

Риби
Обвързаните от вас трябва много да внимават. Съществува риск половинката ви да ви ядоса и вие да отвърнете с груби думи или обвинение. Не реагирайте първосигнално на всичко, което ви кажат. Само така ще избегнете сериозни конфликти. Опитайте се да не вземате навътре думите и постъпките на партньора ви. Има вероятност да го засегнете сериозно само заради това, че сте приели нещо твърде лично, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.