Древна българска следа откриха в пещера в Тибет (СНИМКИ)

3
818

Тибет е място на мистерии, тайни и загадки. Последното откритие е свързано с българска следа, която откриха в пещера в тази далечна и необикновена страна

Желанието на европейците да разгадаят мистериите на Тибет датират от времето на Хитлер, който  изпратил няколко експедиции, които имали за цел да проникнат дълбоко в мистичните пещери на Тибет и да разберат какви съкровища са скрити там.

Членовете на хитлеровата експедиция не успели да навлязат дълбоко в пещерите, защото с тях започнали да се случват странни неща. Силно главоболие и шум в ушите принудили хората да се върнат обратно, защото болката била неописуема.

След като Тибет мина под властта на Китай, много китайски научни експедиции правят опити да навлизат все по-дълбоко в духовните дебри на Тибет, въпреки протестите на духовния лидер Далай Лама и на много монаси, които се самозапалиха в стремежа си да опазят своята духовност непокътната.

tibet
Това са част от мистериозните пещери на Тибет

Но ето, че експедиция от Китай успя да влезе в една от пещерите на  Пиянг и се натъкна на нещо уникално, писаха в bradva.bg по материали на чуждия печат.



В пещерата археологът д-р Шек попада на уникален барелеф на една от стените от 700 г. сл. Хр.  Стенописът е на древния език Калхи.

Имало и надпис, според който става ясно, че един древен благородник, който принадлежал към народа на боговете – тракийски владетел,  царувал по българските земи от 381 до 359 пр. Хр. Той бил смирен, но и смел.

Пропътувал това разстояние за няколко години. Когато стигнал до пещерата, изпаднал в състояние на Сарсан – Нирвана. Това състояние поддържа живи функциите на организма, но те са толкова занижени, че тялото прилича на мъртво.

От състояние на Сарсан човек може да бъде отново съживен, защото не е скъсана сребърната нишка, която крепи душата с тялото.

Когато дойде правилното време, този смел владетел ще бъде събуден и той ще се върне обратно в земите на Дунав. Там ще намери своя тъжен народ, когото ще поведе към енергиен и към духовен просперитет.

Текстът завършва с водачи на света.

tibet
Учените разчетоха информацията от този барелеф в Тибет
tibet
Това не е българският владетел в пещера в Тибет, който е в Сарсан и един ден ще бъде събуден

Тази информация е особено важна. 

1. За подобни хора в състояние на Сарсан говори световно признатият офталмолог Ернст Мулдашев, който посетил Тибет, търсейки друго мистериозно място, наречено Шамбала.

За такива буди разказва и писателят-изследовател Ян ван Хелсинг в „Не пипай тази книга“.

2. Информацията от текста красноречиво потвърждава многото теории, които се появиха през последните години,  че България съвсем не  е основана през 681 г., а много – много по-рано.

ТУК можете да научите още интересни подробности.

3. Написаното в текста потвърждава думите на леля Слава Севрюкова, на баба Ванга, на Петър Дънов, на Петър Димков и на много други прорицатели, които  преживе били категорични, че един ден България ще бъде могъща държава.

 

 

сподели бутон

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. ПОТУРЧВАНИ – СЪРБИЗИРАНИ – ОРУМЪНЧЕНИ – СЪВЕТИЗИРАНИ – АНГЛИЗИРАНИ – СЕГА И КИТАИЗИРАНИ. ГЛОБАЛИЗМА-ТА НА КИТАЙ – АПЕТИТИТЕ КЪМ ЕВРОПА – ПРЕНАСЕЛЕНОСТТА НА АЗИЯ – ПАК ВЪРХУ ГЪ – ПАРДОН!?! – ГЪРБИНАТА НА БЪЛГАРИНА. ЦАР БОРИС ТРЕТИ ОБЕДИНИТЕЛ – ГДЕ СИ!?!

  2. Голям мaйтaп ще е aко излезе вярно… Тa кaто му дойде времето много ми е интересно дa видя нaaкaното състояние в което ще изпaднaт нaучно-фaнтaстичните теоретици и писaчи пред един реaлен трaко-булгaрски aристокрaт…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.