Зверска катастрофа преди малко: Пожарникари режат ламарини, за да извадят ранените

0
1174

Тежката катастрофа е станала преди един час. Движението е затруднено. Има ранени, а пожарникарите ги вадят от камионите

Пожарникари рязаха ламарините, за да извадят ранените Сн: BulNews

Пътната драма се разигра на международен път Е-79. Информацията разпространиха от BulNews, чиито репортер е бил на място.

На завой недалеко от с. Скомля, общ. Видин два камиона се удрят. По-малкият от тях се е преобърнал. От мощния удар са намачкани ламарините и на двете превозни средства.

Пожарникарите ги срязали, за да могат да извадят двамата водачи. Те са получили рани и са откарани в болницата във Видин. В камионите са пътували и други лица, но липсва информация за тяхното здравословно състояние.

Единият камион е с регистрация Враца, а вторият със сливенска.Движението е затруднено в района, но за момента няма образувало се задръстване. Служители на КАТ са на място и оказват съдействие на водачите на МПС-та, защото всички се придвижват само в едната лента.

Репортерът на BulNews коментира, че преминаващите шофьори се движат с ниска скорост, за да могат да огледат по-внимателно последиците от катастрофата. Вероятно ще има и такива, които ще са снимали с мобилните си телефони.

Разследването на случая тече и в момента. Трябва да бъде установена чия е вината за тази тежка катастрофа. Няма коментар дали водачите са употребили алкохол или други упойващи вещества.

Снощи стана тежка катастрофа отново между два големи камиона на главния път за Шумен.

Водачът на единия от двата камиона бил пиян. Затова  предизвикал тежката катастрофа. При мощния удар единият се преобърнал. Той бил натоварен с перилни препарати. Кашоните се пръснали по пътното платно.

Репортер на БТВ беше на място и каза, че се разнасял приятен аромат на перилни препарати и на чисто.

Образувано е досъдебно производство. До късно вечерта пръсната по пътя стока все още не беше прибрана.

Според последна информация на “Дарик”, пътят бил разчистен изцяло 7 часа след катастрофата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.