Горещо: Разкриха кой е загадъчният нов мъж на Глория

0
1105

Неотдавна в социалните мрежи се появи снимка на Глория. Певицата е в компанията на неизвестен мъж. Но си личи, че е влюбена и щастлива

Глория е щастливо влюбена в гръцки бизнесмен

Феновете на Глория започнаха да се вълнуват кой е този мъж, който кара дивата да сияе.

Ето, че и на тази мистерия се намери точният отговор, благодарение на „Слава“.

Мъжът с Глория не е българин, а грък. Той е бизнесмен и е милионер. Развива бизнес с хотели и ресторанти.

Феновете забелязаха, че от известно време тяхната любима певица все по-рядко изнася концерти и прави други участия.



След като няма никакви финансови грижи с новата си любов, Глория е решила да се наслаждава на повече свободно време. Което естествено да споделя с новото си гадже.

Приближени на певицата казват, че след раздялата с бащата на Симона, за първи път Глория показва близост с друг мъж. Затова смятат, че след Илия Загоров, гъркът ще бъде новият съпруг на Глория.

Приятелите на музикалната дива се радват за щастието на Глория. През последните години тя работеше наистина неуморно. Месечно е имала по 30 и повече участия. Никога не се е оплаквала, че трябва да работи толкова много. Никога не се е оплаквала, че е изморена. Винаги е била изключително дисциплинирана.

Така, че на 46 Глория напълно си е заслужила да помисли за себе си и за своето щастие. Освен това Симона вече е голяма. Направи първите си стъпки на голямата музикална сцена. Вече не е нужно майка й да бъде неотлъчно до своята дъщеря.

Приятели на Глория все още не разкриват как се казва новата изгора на певицата. Но са на мнение, че е поне с 10 години по-млад от нея. От известно време е модерно по-млади мъже да излизат с по-големи жени. А по-възрастни мъже да имат връзки с по-млади жени сякаш стана демоде. Но когато има чувства и емоции, няма модни тенденции.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.