Изложихме се: БГ хотелиер прояви брутална агресия към чужди туристи

0
364

До вчера всички се оплакваха, че няма туристи на нашето Черно море. А ето, че и малкото, които дойдоха, пострадаха от наш брутален хотелиер

Нашият хотелиер се разправя с туристка от Израел

Излагацията е двойна, защото туристите са от Израел.

Жителите на Израел са едни от малкото чужденци, които наистина ценят българите, защото евреите са били спасени. Става дума за Втората световна война. Тогава цар Борис Трети, царица Йоанна, Българската православна църква се противопоставят на Хитлер. Отказват да депортират българските евреи. Така те се спасяват от нациските концлагери.

През 2012 г. израелските туристи станаха жертва на атентата на летище Сарафово. Въпреки трагедията и мъката, евреите не се отказват да идват в България.

Но тази година отново бяха изненадани неприятно. Е, нямаше жертви. Но пък родният хотелиер се представи като по учебник.По интернет туристи от Израел си запазили и платили стая в хотел в Слънчев бряг.

Пристигнали у нас на 5 юли и очаквали да се настанят в избраната от тях стая.

Оказало се, че се е получило дублиране на стаи. Така евреите не могли да използват желаната от тях стая.

Вместо нашият хотелиер да се извини за неудобството и да се опита да замаже положението, той станал агресивен.

Докато родният хотелиер демонстрирал завидно българско гостоприемство, някой от туристите заснел грозните сцени. После ги изпратил в Израел и вече са пуснати по големите местни телевизии.

След скандала, при който е имало и ритници, пострадалите туристи са напуснали страната ни. Но са подали жалба при почетния консул на Израел.

Информацията достигна до Министерство на туризма. Лично министър Ангелкова е приела случая като особено тревожен.

Полицията изведе от хотела Иван Тодоров. Срещу него е било образувано досъдебно производство.

В същото време адвокатът защитник на Иван Тодоров твърди, че не туристите, а неговият клиент е станал жертва. Това ще го решава съдът.
До тогава евреите вече станаха свидетели на грозните сцени. И ако престанат да идват на почивка у нас, няма кой да ги вини.

Сами можете да изгледате какво се е случило на видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.