Ад на пътя: Тежка катастрофа уби двама души, дете и мъж са в болницата

0
1108

Днес около 16 часа е подаден сигнал за станала много тежка катастрофа. На място са намерени двама загинали. Мъж и дете са откарани в болницата

Тежката катастрофа днес погуби живота на двама невинни души. Дете на 8 години и неговият 43-годишен баща са в болницата Сн: ОД на МВР в гр. Разград

Трагедията се е разиграла на пътя между Русе и Разград, близо до селата Езерче и Осенец.

Според информацията на полицията, влекач с ремарке и лек автомобил се блъскат.

При силния удар лекият автомобил е излетял встрани. Целият е намачкан до неузнаваемост.

Автомобилът е с румънска регистрация. В него са пътували четирима души – трима възрастни и дете на 8 години. Движели са се в посока към Русе, за да минат границата и да се приберат в Румъния.



Влекачът е управляван от водач на 23 години от Търговище.

Казано ни беше, че 8-годишното момченце е изпаднало в кома. В болницата в Разград са го оперирали по спешност. Неговият баща – мъж на 43 години, също е откаран в болницата с травми.

Има двама загинали. Но все още не са изпратили информация дали жертвите са пътувалите в лекия автомобил или е загинал и водачът на влекача.

Движението на превозните средства се извършва по обходен маршрут. От Разград през с. Дряновец, с. Сеново, с. Вятово и с. Писанец.

На фона на тази страшна трагедия, една добра новина. Днес от radiovelikotarnovo.com съобщиха за успешна операция на пожарникари от Велико Търново.

Около 14:35 часа пламнал камион, който превозва пшеница. Товарът е 28 тона от безценната селскостопанска култура. Камионът се запалил в движение, заради техническа неизправност.

Изгоряла едната му гума, заедно с две от въздушните възглавници и единия калник.

През това време огнеборците успели да откачат ремаркето с пшеница от горящия камион. Даже не се наложило да я мокрят с вода. Така спасили богата реколта.

Изгасили и пламъците. Водачът на камиона също е спасен.

Свищовски пожарникари спасиха 2 сгради в с. Драгомирово. В 15:55 часа е подаден сигнал в пожарната във Велико Търново. Огнеборците реагирали скоростно и потушили огнената стихия. Огънят не могъл да унищожи двете постройки.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.